NaslovnicaVijestiNajboljih 11 u prošloj sezoni: Za tim sezone u Serie A kandidira...

Najboljih 11 u prošloj sezoni: Za tim sezone u Serie A kandidira čak pet nogometaša sa naših prostora

Iz udruženja italijanskih nogometaša otkrili su imena igrača koji su ušli u uži izbor za najbolju ekipu Serie A u sezoni 2017/2018. Na spisku se nalazi čak pet nogometaša sa naših prostora koji imaju realne šanse da se nađu u najboljoj ekipi ove lige.

Udruženje itaalijaanskih profesionalnih nogometaša će na gala ceremoniji koja će biti održaan 5. decembra proglasiti najboljeg trenera i najbolju ekipu u sezoni 2017/2018 a već danas su izbacili imena nogometaša koji će konkurisati za najbolju ekipu u prošloj sezoni.

DECO IZNENADIO: Evo tko je najbolji igrač sa kojim je ikada igrao!

U Italiji će u isto vrijeme odabrati i najboljeg treneraa nominovani su Massimiliano Allegri iz Juventusa, Eusebio di Francesco iz Rome, Maurizio Sarri kao bivši trener Napolia i trener Lazia Simone Inzaghi.

Među nominovanim nogometašima čak pet nogometaša dolazi sa prostora bivše Jugoslavije što je dokaz kakvu ulogu zapravo ovi nogometaši imaju u Italiji.

Nominovani nogometaši za najbolju ekipu u sezoni 2017/18:

Vratari: Gianluigi Buffon, Gianluigi Donnarumma, Samir Handanović i Alisson Becker

Braniči: Joao Cancelo, Aleksandar Kolarov, Alex Sandro, Milan Škriniar, Kostas Manolas, Stefan de Vrij, Kalidou Koulibaly i Giorgio Chiellini

Veznjaci: Jorginho, Allan, Marek Hamšik, Sergej Milinković-Savić, Radja Nainggolan i Miralem Pjanić

Napadači: Paulo Dybala, Edin Džeko, Mauro Icardi, Ciro Immobile, Douglas Costa i Dries Mertens

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!