NaslovnicaVijestiZaboravite na Wandu Naru, ovo je najseksipilnija agentica na svijetu! (FOTO)

Zaboravite na Wandu Naru, ovo je najseksipilnija agentica na svijetu! (FOTO)

Bez sumnje, najpoznatija agentica u svijetu nogometa je Wanda Nara, koja se brine o Mauru Icardiju i komercijalno i privatno, a Rumunji imaju Anamario Prodan.

Anamaria Prodan nedavno je proglašena za najseksi nogometnog agenta na svijetu, a sudeći po njenim fotografijama, odmah je jasno zašto. Ona je bivša Playboyeva zečica i manekenka, a nakon braka s rumunjskim veznjakom Laurentiu Reghecampfom, bavila se i sportom.

Tko će biti novi James Bond? Glumac koji je snimao u Hrvatskoj prvi favorit

Sada je izrazila želju za kupnjom rumunjskog tima FC Hermannstadt, koji je suočen s velikim dugovima. Također se prijavila pod jednim od najcjenjenijih transfera iz rumunjske lige kada je prodala Nicolae Stanciua iz Steaua Bukurešta u Anderlecht za nešto više od 10 milijuna eura.

Pored kvaliteta u biznisu, Anamaria dominira svojom ljepotom i seksipilnošću, a sve to redovno objavljuje na isntagramu.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!