NaslovnicaVijestiZABORAVLJENA ZVIJEZDA BARCELONE PRELAZI NA OTOK? Arsenal i Chelsea se bore za...

ZABORAVLJENA ZVIJEZDA BARCELONE PRELAZI NA OTOK? Arsenal i Chelsea se bore za Katalonca vrijednog 60 milijuna funti

Zaboravljena zvijezda Barcelone prelazi na otok? Evo za kojeg igrača se Arsenal i Chelsea bore. Njegova cijena je 60 milijuna funti! Ljetni prijelazni rok se zatvara 9. kolovoza ovog ljeta, tako da klubovi iz Premier lige žele puno ranije završiti svoje transfere.

ZABORAVLJENA ZVIJEZDA

Londonski suparnici Chelsea i Arsenal nisu se kvalificirali za Ligu prvaka sljedeće sezone nakon što su završili na petom i šestom mjestu.

Antonio Conte je i dalje zadužen za klub sa Stamford Bridgea, dok je Arsene Wenger oslobođen svojih dužnosti u sjevernom Londonu nakon 22 godine koje je proveo tamo.

Očekuje se kako će oba kluba pojačati svoje momčadi tijekom ljeta i Arsenalova legenda Ray Parlor vjeruje kako novi menadžer Unai Emery mora potrošiti 250 milijuna funti kako bi se natjecao na vrhu.

Parlor je rekao: “Da sam ja novi menadžer koji vodi klub i da je trenutno ljetni prijelazni rok, prvo što bi se zapitao jeste ‘koliko imam novca za potrošiti?’.

“Rekao bih da će trebati oko 200 milijuna funti, ali možda čak još malo više oko 250 milijuna ukoliko žele da se natječu za titulu.”

[su_live_koeficijenti]

“Odbor ga mora podržati. Ne žele potrošiti puno novca na ljeto, ali to je ono što se mora učiniti kako bi se natjecali za prva četiri.”

Prema španjolskim novinama Sport, Arsenal i Chelsea su kontaktirali istog igrača Barcelone.

Obje ekipe su zainteresirane za nizozemskog vratara Jasper Cillessena, koji je nedavno povezan sa prelaskom u Liverpool.

ZABORAVLJENA ZVIJEZDA

29-godišnji vratar – koji je u dvije sezone odigrao samo dvije utakmice za Barcelonu u La Ligi ima klauzulu za oslobađanje od 60 milijuna funti.

Prema Sportu, katalonski divovi će nastaviti da upućuju interese za Cillessena na njegovu klauzulu od 60 milijuna funti.

Čini se da je Arsenalov veteranski vratar Petr Cech u padu, dok je Thibaut Courtois povezan sa odlaskom sa Stamford Bridgea.

Barcelona je platila 13 milijuna eura kako bi potpisala Cillessena iz Ajaxa 2016. godine, ali nedavno je siguerirao da je nesretan zbog nedostatka minutaže na Nou Campu.

[su_watch_live_football]

“Volim ovaj klub, ali sam profesionalac i želim igrati više od 10 utakmica u sezoni,” priznao je Cillessen u nedavnom intervju sa Ziggo Sportom.

“Uprava već zna da želim igrati više, ali također sam pročitao da ne žele da odem i da su zadovoljni mojim radom.”

“Nisam tip igrača koji ide u rat sa klubovima, već sam dvije godine ovdje i nastavit ću.”

Hoće li itko biti spreman da dovede vratara od 60 milijuna funti i da li on vrijedi taj novac? Ostaje nam da sačakamo i vidimo što će se dogoditi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!