NaslovnicaVijestiZABORAVLJENA ZVIJEZDA UNITEDA NAPUŠTA OLD TRAFFORD: Bundesliga je njegova sljedeća destinacija!

ZABORAVLJENA ZVIJEZDA UNITEDA NAPUŠTA OLD TRAFFORD: Bundesliga je njegova sljedeća destinacija!

Borussia Dortmund je navodno postala najnoviji klub koji je pokazao interes za veznjaka Manchester Uniteda Nemanju Matića.

ZABORAVLJENA ZVIJEZDA UNITEDA

Srbijanski internacionalac se u posljednje vrijeme borio u Manchester Unitedu, pretrpio gubitak forme prošle sezone i u predsezoni ovog ljeta prije nego što je ispao iz sastava Ole Gunnar Solskjaera.

Prema Calciomercatu, Matić je sada meta Dortmunda, kao i Juventusa, Milana i Intera.

Matić je već bio povezan sa Juventusom u izvješću iz Maila, ali čini se da bi sada mogla postojati šansa da 31-godišnjak krene u Bundesligu.

Iako se čini da su Matićevi dani u Premier ligi odbrojani, ima smisla da veliki klubovi širom Europe misle da bi on mogao ponuditi još nešto u manje konkurentnoj ligi.

Bivša zvijezda Chelseaja je bila vrhunski izvođač ne tako davno na najvišoj razini, a možda će trebati samo novi izazov nakon njegovog teškog boravka na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!