NaslovnicaVijestiZABRINUTOST U BARCELONI RASTE: On je 'mentalno depresivan' igrač u ovom trenutku!

ZABRINUTOST U BARCELONI RASTE: On je ‘mentalno depresivan’ igrač u ovom trenutku!

Zabrinutost u Barceloni raste. On je ‘mentalno depresivan’ igrač u ovom trenutku! Zanimljivo je da je Barcelona zabrinuta zbog situacije u vezi sa ljetnim pojačanje Malcomom, pri čemu neki izvori bliski klubu tvrde da je igrač ‘mentalno depresivan’.

Zabrinutost u Barceloni

To nam piše Mundo Deportivo, koji je napomenuo da se zabrinutost kluba za Brazilca povećala nakon što je Ernesto Valverde ponovno izostavio igrača u utamkici protiv Rayo Vallecana.

U izvješću se također navodi da je Malcom jasno rekao da ako se njegova minutaža u timu ne poboljša u skorijoj budućnosti, on će tražiti odlazak sa Nou Campa u siječnju.

Žalosno je čuti igrača koji je sposoban i sa velikim potencijalom kao što je Malcom da želi otići iz Barcelone, dok ga također opisuju kao ‘depresivnog’, jer je u svoje vrijeme u Bordeauxu bio apsolutno svjetski talenat.

Malcom je bio apsolutno fenomenalan tijekom svog vremena u Francuskoj i sramota ga je vidjeti da ne uspijeva otkako je prešao u Barcelonu ovog ljeta.

Mnogo se prašine dizalo zbog Malcoma nakon što je otišao u Kataloniju, ali nažalost se ništa nije ostvarilo, jer je napadač odigrao samo 25 minuta u La Ligi.

Samo vrijeme će nam reći hoće li Malcom dobiti šanse do siječnja ili će zahtijevati da ode iz Barcelone. Sigurni smo da bi ga i navijači Barcelone voljeli vidjeti u prvoj postavi barem nekoliko utakmica, jer bi tada imao šansu da dokaže što zna i umije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!