NaslovnicaVijestiZadnji dan prijelaznog roka: GOTOVO JE Mbappe odlazi u Real, Frank Lampard...

Zadnji dan prijelaznog roka: GOTOVO JE Mbappe odlazi u Real, Frank Lampard preuzeo Everton, Manchester City kupio napadača, Aubameyang stigao u Barcelonu!

Danas je zadnji dan prijelaznog roka. U Francuskoj i Španjolskoj traje do ponoći, a u Njemačkoj i Italiji do šest i osam sati navečer. Donosimo vam nekoliko najzanimljivih transfer glasina za danas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Frank Lampard preuzeo Everton

Frank Lampard je novi menadžer Evertona, potvrdio je klub.

Manchester City kupio napadača

Manchester City je službeno potvrdio da je potpisao ugovor od pet i pol godina sa 22-godišnjim napadačem Julianom Alvarezom koji je do sada igrao za River Plate. Do sada u 96 nastupa za RIver postiže 36 golova i 25 asistencija.

Aubameyang stigao u Barcelonu

Pierre Emerick-Aubameyang je stigao u Barcelonu. Sve je spremno za njegov dolazak na posudbu.

GOTOVO JE. Mbappe odlazi u Real

Njemački BILD je ekskluzivno objavio da je Kylian Mbappe dogovorio sve sa Real Madridom. Navodno je potpisao predugovor u kojem će zarađivati oko 25 milijuna eura po sezoni. Klubovi su se dogovorili da posao neće biti službeno objavljen do završetka susreta Reala i PSG-a u osmini finala Lige prvaka, kako bi se Parižani u miru pripremali za te dvije utakmice.

Milan odbio ponudu za Kessieja

Milan je odbio ponudu Tottenhama za Francka Kessieja, javlja Tuttomercatoweb. Talijani su odbili ponudu i nisu spremni slušati nove u ovom prijelaznom roku.

Burnley je potpisao Weghorsta

Wout Weghorst potpisao za Burnley. Platili su ga oko 15 milijuna eura, a potpisao je ugovor na tri i pol godine.

West Ham dogovorio transfer Darwina Nuneza

West Ham je dogovorio transfer Nuneza iz Benfice, javlja Sky Sports. Naknada još uvijek nije poznata, ali je izvijesno da će 22-godišnji napadač uskoro doći u London.

Denis Zakaria stigao na liječnički u Torino

Denis Zakaria je danas na liječničkom u Torinu, gdje će potpisati za Juventus. Dolazi iz Dortmunda za pet milijuna eura odštete uz bonuse, a potpisuje ugovor do 2026. godine.

Christian Eriksen je novi igrač Brentforda

Christian Eriksen je potpisao ugovor sa Brentfordom do kraja sezone uz opciju produljenja za još jednu.

Liverpool dovodi 19-godišnjaka iz Fulhama

Liverpool je u pregovorima sa Fulhamom za 19-godišnjeg krilnog napadača Fabija Carvalha. Navodno su Redsi ponudili sedam milijuna eura, ali se poznati novinar Fabrizio Romano javlja da se još uvijek pregovara o načinu plaćanja, kao i tome da Carvalho ostane na posudbi u Fulhamu do kraja sezone.

Lo Celso napušta Tottenham i vraća se u Španjolsku

Veznjak Tottenhama Giovani Lo Celso bi se trebao vratiti u Španjolsku, točnije u Villarreal, pišu engleski mediji. Antonio Conte je otpisao Argentinca iz svoje ekipe i želi ga poslati na posudbu do kraja sezone.

Tko je do sada potrošio najviše novca na transfere?

Transfermarkt je objavio listu od deset klubova koji su ovog siječnja potrošili najviše novca. Može se reći da je prvoplasirani Newcastle itkekako očekivan.

Legenda Chelseaja preuzima Everton

Frank Lampard bi trebao uskoro preuzeti klupu Evertona, pišu engleski mediji. Tamo će naslijediti Rafaela Beniteza, a navodno je već odabrao i svoje prvo pojačanje. Radi se o nizozemskom veznjaku Donnyju van de Beeku iz Manchester Uniteda, koji bi trebao doći na posudbu.

PSG u svoj tim dodaje zvijezdu Barcelone?

Francuski mediji pišu kako je PSG započeo pregovore sa Barcelonom u vezi Ousmanea Dembelea. Navodno su postigli usmeni dogovor sa Barcom o kupovini 24-godišnjeg krilnog napadača. Francuskom internacionalcu istječe ugovor sa Barcelonom na kraju ove sezone, tako da su katalonci odlučili da ga prodaju ove zime.

City dovodi zvijezdu Ajaxa?

Manchester City u posljednjem danu prijelazno roka želi dovesti 19-godišnjeg veznjaka Ryana Gravenbercha iz Ajaxa, javljaju engleski mediji. Gravenbach je jedan od najvećih europskih talenata, a navodno je ovaj transfer izvediv samo ako City plati oko 70 milijuna eura.

[SPECIJALNA PROMOCIJA] Otvori račun za klađenje i uzmi besplatnih 25€ besplatnih bonus kredita dobrodošlice za nove igrače

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!