NaslovnicaVijestiZadnji dan zimskog transfer roka: Emre Can na stolu ima tri velike...

Zadnji dan zimskog transfer roka: Emre Can na stolu ima tri velike ponude, Marko Pjaca napustio Juventus, Carrasco se vraća u Evropu

Danas je u većini evropskih država zadni dan kada ekipe mogu kupovati igrače. U prošlosti smo bili svjedoci nekolicini velikih transfera na ovaj zadnji dan a ako se po jutru dan poznaje takav rasplet bi mogao biti i danas s obzirom da imamo nekoliko velikih transfera u najavi.

pjaca juventus

Arsenal, Tottenham i Paris Saint-Germain ne odustaju od svog interesa za veznjaka Juventusa Emre Cana, unatoč glasinama koje su ga skoro preselile u Borussiju Dortmund. Sport 1 tvrdi da povratak njemačkog reprezentativca u Bundesligu nije završen i da je dvojac iz Premier lige poslao ponude, baš kao i PSG iz Francuske.

Direktor Uniteda na udaru, huligani bakljama gađali njegovu kuću

Yannick Ferreira Carrasco vratit će se u Atletico Madrid na posudbu s opcijom kupnje iz ekipe Daliana Yifanga, javlja AS. Belgijski krilni igrač bio je u pregovorima s AC Milanom oko povratka u Europu, ali njegova bivša ekipa namamila ga je natrag te će tako mnogo jači ući u nastavak sezone.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Marko Pjaca pristao je pridružiti se Anderlechtu na posudbu, javlja Calciomercato. 24-godišnji napadač ostatak sezone provest će u Belgiji, s mogućnošću da ostane još jednu sezonu. Olympiacos, Cagliari i Sampdoria bili su povezani s povremenim reprezentativcem Hrvatske ali on se odlučio za Belgiju.

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!