NaslovnicaVijestiZaha: Zbog ovoga se plašim da pogledam društvene mreže

Zaha: Zbog ovoga se plašim da pogledam društvene mreže

Napadač Crystal Palacea Wilfried Zaha priznao je da se plaši da čak i pogleda društvene mreže, jer je sve češće na meti rasističkih uvreda i prijetnji, a neke od njih je morao da prijavi i policiji.

društvene mreže

Zaha je ranije tokom mjeseca dobijao rasističke poruke, poslije kojih je uhapšen 12-godišnji dječak, a nogometaš iz Obale Bjelokosti kaže da je policiji prijavio oko 50 profila.

“Svaki put se čak i plašim da pogledam poruke jer bi mogle da budu pune ko zna čega. Za nas crne nogometaše nije više ni zabavno da budemo na Instragramu, ne uživaš u svom profilu, nemam više ni Twitter na svom telefonu jer ću skoro sigurno vidjeti takve poruke“, kaže Zaha za CNN i dodaje:

“Šta se dešava kad mreže blokiraju neki profil? Oni samo naprave drugi. Sada u životu za sve moramo da se registrujemo, da damo neku vrstu identifikacije, zašto nije isto sa Instagramom i Twitterom?”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!