NaslovnicaVijestiZAKOMPLIKOVAO SE TRANSFER GRIEZMANNA: Atletico Madrid objavio ljutitu izjavu u kojoj optužuju...

ZAKOMPLIKOVAO SE TRANSFER GRIEZMANNA: Atletico Madrid objavio ljutitu izjavu u kojoj optužuju Barcelonu i Griezmanna za nepoštivanje i kršenje pravila!

Unatoč činjenici da je Atletico Madrid zaključio potpisivanje Joao Felixa u iznosu od 126 milijuna eura, još uvijek nisu uspjeli prodati Antoine Griezmanna.

ZAKOMPLIKOVAO SE TRANSFER

Francuski napadač, koji je najavio svoju želju da napusti Atletico Madrid na kraju sezone, trenutno ne zna ni on gdje se nalazi.

Atletico je predao njegov broj sedam Felixu i čekaju da Barcelona pokrene klauzulu o oslobađanju pobjednika Svjetskog prvenstva u iznosu od 120 milijuna eura.

Predsjednik Barce, Josep Maria Bartomeu, potvrdio je u petak poslijepodne da žele potpisati 28-godišnjaka koji je novinarima rekao: “U četvrtak je održan sastanak između glavnom izvršnog direktora Barcelone Grascara Graua i glavnog direktora Atletico Madrida Angel Gil Marina. On je igrač koji nas zanima.”

Međutim, ti komentari su potaknuli Atletica da objavi ljutitu izjavu u kojoj optužuju Barcelonu i Griezmanna za nepoštivanje.

Atletico Madrid je također otkrio kako je Griezmann postigao sporazum sa Barcelonom još u ožujku, neposredno prije utakmice sa Juventusom u Ligi prvaka.

“Nakon izjava koje je danas dao predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu, o našem igraču Antoine Griezmannu, Atletico Madrid želi javno izložiti sljedeće:

“14. svibnja, Antoine Griezmann je izvijestio Miguel Angel Gila, Diego Pablo Simeonea i Andrea Bartru o svojoj odluci da napusti klub na kraju sezone. U danima nakon tog susreta, Atletico Madrid je saznao da je Barcelona postigla sporazum sa igračem još u ožujku, posebno u danima nakon drugog dijela naše utakmice Lige prvaka protiv Juventusa, kao i da su pregovarali o uvjetima od sredine veljače.”

Argentina – Čile: Najava reprize posljednja dva finala Copa Amerike!

U priopćenju se također navodi da je Barcelona zatražila isplatu naknade od 120 milijuna eura – čemu je Atletico Madrid rekao ne.

U nastavku: “U vezi sa današnjom izjaviom predsjednika Baromeua, želimo reći da je istina da je jučer na zahtjev Barcelone održan sastanak između Miguel Angela Gila i glavnog izvršnog direktora nogometnog kluba Barcelone, Oscara Graua i da je g. Grau na sastanku izrazio svoju namjeru, nakon što je klauzula o oslobađanju Antoine Griezmanna prešla sa 200 na 120 milijuna eura.”

“Očito je da je odgovor Atletico Madrida bio negativan, shvaćajući da su i Barcelona i igrač nepoštivali Atletco Madrid i sve njihove navijače.”

Sada očekuju da će Griezmann da se javi za predsezonski trening sljedećeg vikenda.

“Kao rezultat svega ovoga, danas je Atletico Madrid zatražio od igrača, njegove sestre kao agenta nogometaša i njegovog odvjetnika, da se Antoine Griezmann, u skladu sa svojim ugovornim obvezama sa našim klubom, pojavi sljedeće nedelje u prostorijama kako bi započeo predsezonu sa ostalim suigračima”, dodaje se u pripćenju.

“Ovim priopćenjem za javnost, Atletico Madrid želi izraziti najveću odbojnost prema ponašanju obje ove strane, posebice Barcelone, zbog toga što je potaknula igrača da prekine ugovorni odnos sa Atletico Madridom u jednom trenutku tijekom sezone, gdje je klub igrao, ne samo protiv Juventusa u Ligi prvaka, nego i za naslov lige protiv Barcelone.”

“To je nešto što smatramo kršenjem zaštićenih razdoblja pregovaranja sa igračima i mijenja osnovna pravila koja reguliraju integritet svih sportskih natjecanja, osim što su veliki gubitak za naš klub i milijune navijača.”

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!