NaslovnicaVijestiZAKON KOJI MIJENJA SVE: Nogometaši u Sadijskoj Arabiji OGORČENI!

ZAKON KOJI MIJENJA SVE: Nogometaši u Sadijskoj Arabiji OGORČENI!

Nogometna liga Saudijske Arabije najavila je velike promjene nakon ispadanja sa svijetskog prvenstva, a te promjene ne idu u korist nogometašima koji nastupaju u ovoj ligi i onima koji će u budućnosti nastupati u njoj.

Nogometaši u Sadijskoj Arabiji

U Saudijskoj Arabiji nisu zadovoljni igrama na Svjetskom prvenstvu, što je opet pokazalo da arapsko nogometno tržište ostaje iza svojih konkurenta iz razvijenih dijelova svijeta. Saudijska Arabija uvelike je poboljšala dojam nakon dobre pobjede protiv Egipta, a unatoč tome Arapi će dugo pamtiti prvu utakmicu protiv Rusije koja je pobijedila Arape 5:0.

>> Mohamed Salah iskreno rekao što misli o suigračima nakon ispadanja Egipta sa Svjetskog prvenstva!

Poraz i ispadanje na prvenstvu donijet će opipljive posljedice za arapske nogometaše. Naime, sindikat je uveo ograničenje plaća, prema kojem će svi nogometni igrači iz Saudijske Arabije morati platiti 50% poreza, koji će biti usmjereni na njihove klubove i namijenjeni razvoju nogometa.

Arapi su podijelili nogometaše u tri kategorije: A, B i C. U kategoriji A, u kojoj klub može prijaviti do šest igrača, maksimalna plaća će biti 480.000 dolara godišnje, a bonus za potpisivanje ugovora iznosi najviše 320.000 dolara. U srednjem poretku može se registrirati 10 nogometaša s maksimalnom zaradom od 320.000 dolara, a na najnižoj ljestvici gdje je broj registriranih nogometaša ograničen, maksimalna će plaća biti 240 tisuća dolara.

[su_bonus]

Ograničenja se odnose samo na domaće nogometaše, a za strance ograničenje plaća i porezno opterećenje neće se primjenjivati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!