NaslovnicaVijestiZAMJENA ZA HAZARDA: Chelsea dobio priliku da potpiše zvijezdu koja je odbila...

ZAMJENA ZA HAZARDA: Chelsea dobio priliku da potpiše zvijezdu koja je odbila Arsenal i Liverpool!

Zamjena za Hazarda! Chelsea dobio priliku da potpiše zvijezdu koja je odbila Arsenal i Liverpool! Chelsea će izgleda navodno dobiti priliku da potpiše zvijezdu Bayerna Jamesa Rodrigueza, pored Liveroola i Arsenala.

Zamjena za Hazarda

Prema pisanju Diario Gola, Real Madrid je spreman isprobati svoju sreću da dovede Eden Hazarda iz Chelseaja po sniženoj cijeni, uz ponudu igrača u zamjenu, kao i gotovinu.

Španjolski mediji objašnjavaju kako će Los Blancosi biti spremni da pokušaju ponuditi Rodrigueza u Chelsea, a čini se da nema sumnje da bi Kolumbijanac bio vrlo uzbudljivo pojačanje.

Trenutno je na posudbi u Bayernu i nije u najboljoj formi, ali je Rodriguez sličan stilu kreativnog Hazarda i onaj koji bi mogao imati koristi od novog starta u Premier ligi.

Međutim, ostaje da se vidi hoće li to biti lako kao što zvuči, jer je Don Balon nedavno potvrdio da je Kolumbijanac odbio da se pridruži Arsenalu i Liverpoolu u korist preseljenja u Juventus.

Diario Gol također objašnjava kako bi Real mogao pokušati iskoristiti veznjaka Mateo Kovačića kao dio posla za Eden Hazarda.

Međutim, Chelsea bi sigurno radije doveo Rodrigueza kao izravniju zamjenu za njihovu belgijsku zvijezdu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!