NaslovnicaVijestiZAMJENA ZA HAZARDA: Chelsea dovodi jednu od najvećih zvijezda na posudbu!

ZAMJENA ZA HAZARDA: Chelsea dovodi jednu od najvećih zvijezda na posudbu!

Prema pisanju engleskih medija, Chelsea je spreman dovesti jednu od najvećih zvijezda u nogometu Garetha Balea na posudbu kao dio dogovora u vezi transfera Edena Hazarda u Real Madrid predstojećeg ljeta.

Chelsea želi Balea na posudbu

S obzirom da se bliži ljetni prelazni rok, sve je više i više špekulacija o budućnosti belgijskog reprezentativca, a velike su šanse kako će napustiti Stamford Bridge s obzirom da ima još samo godinu dana ugovora sa londonskim klubom.

Mnogi su mišljenja kako bi Hazard do sada potpisao novi ugovor da namjerava ostati, a ‘Plavci’ ga ne žele pustiti za cifru manju od 100 miliona eura, koliko je Real Madrid spreman izdvojiti za njega.

Kako navodi Bleacher Report, čelnici Chelseaja su došli na ideju kako bi u cijeli transfer mogli uključiti i Garetha Balea, koji bi u tom slučaju došao na posudbu na Stamford Bridge. Ipak, nije poznato da li Madriđanima odgovara ta opcija, ali sigurno je da novi trener Zinedine Zidane, koji se nedavno vratio na klupu Los Blancosa, ne računa na usluge Velšanina.

Pored Chelseaja, sa dovođenjem Balea se povezuju i mnogi drugi europski velikani, uključujući Manchester United, Bayern Munchen, kao i njegov bivši klub Tottenham Hotspur. Pored toga što nije poznato da li će Real Madrid prihvatiti ovu ponudu Chelseaja, londonski klub ima još jedan problem, a u pitanju je transfer zabrana koju su dobili nedavno, a po kojoj ne mogu dovoditi nova pojačanja u naredna dva prelazna roka. Ipak, oni su uložili žalbu, te još uvijek čekaju na konačnu odluku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!