NaslovnicaVijestiZamjena za Karim Benzemu: Real Madrid spreman platiti klauzulu od 120 milijuna...

Zamjena za Karim Benzemu: Real Madrid spreman platiti klauzulu od 120 milijuna eura za zvijezdu iz Serije A!

Real Madrid je navodno spreman da se bori sa Chelseajem za potencijalni tranasfer napadača Intera Milana Lautara Martineza nakon njegove dobre forme ove sezone.

Zamjena za Karim

Mladi Argentinac je zapao za oči velikim klubovima nakon što je postigao 24 gola u svim natjecanjima za klub i državu, a uopće ne bi bilo iznenađujuće kada bi ga jedan od najboljih europskih klubova potpisao u budućnosti.

Evening Standard je nedavno citirao izvješća iz Italije koja povezuju Martineza sa Chelseajem, a sada TyC Sports tvrdi da je Real Madrid također ozbiljno zainteresiran za potpisivanje ovog igrača i da su spremni platiti klauzulu o oslobađanju od 120 milijuna eura.

Španjolskim divovima bi sigurno odgovaralo novo pojačanje u napadu, jer i dalje izgledaju kao da imaju manje snage u tom dijelu terenua, otkako je Ronaldo otišao u Juventus 2018. godine.

Eden Hazard tek treba da se ustali u postavi na Bernabeu, dok Karim Benzema ne može voditi ekipu zauvijek, tako da Maritnez izgleda kao igrač koji bi mogao raditi posao za ekipu iz Madrida još mnogo godina.

Bit će zanimljivo vidjeti kako se razvija Martinezova karijera, te gdje će je nastaviti.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!