NaslovnicaVijestiZamjena za Kovačića propala, potvrdio je izbornik Dalić

Zamjena za Kovačića propala, potvrdio je izbornik Dalić

Hrvatska će danas od 18 sati igrati gostujuću utakmicu protiv Latvije u predzadnjem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Ekipa koju vodi Zlatko Dalić tražit će ključnu pobjedu kako bi osigurala direktni plasman na Euro u Njemačkoj sljedeće godine. Na konferenciji za medije, izbornik Dalić najavio je ovu utakmicu i odgovarao na pitanja novinara iz Hrvatske i Latvije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Jeste li se možda prije utakmice čuli s Tomislavom Stipićem, trenerom Rige?
Stipića sam upoznao prije konferencije za novinare u hotelu. O nogometu i latvijskoj reprezentaciji nismo puno pričali, nije bilo vremena. Ovdje smo pričali o njegovim rezultatima.

Očekujete li pomoć Armenije protiv Walesa?
Zapravo ne razmišljam o tome. Fokusiran sam isključivo na nas. Bitno nam je uzeti šest bodova, došli smo po tri. Možda to što igraju prije nas na neki način utječe na nas pa ćemo znati rezultat, ali moramo se fokusirati na sebe.

Neki od igrača nisu u punoj formi. Koliko mislite o Armeniji i preraspodjeli minutaže nekih igrača?
O Armeniji neću razmišljati, danas nam je najvažnija utakmica. Nema smisla kalkulirati prije nego što riješimo ovu situaciju. Nitko od nas ne smije razmišljati što će biti u Armeniji i što će biti u utorak u Zagrebu. Naravno, moramo razmišljati da sačuvamo Kramarića i Ivanušeca, koji se tek vraćaju nakon ozljeda i nemaju punu minutažu. Ne brinemo o tome zbog zbog Armenije, nego zbog njih dvojice jer nisu u ritmu utakmica.

Koga vidite kao zamjenu za Kovačića, imate li kakvu dilemu?
Od prvog dana smo znali da ga nema. Nakon toga smo shvatili da nema ni Vlašića i Juranovića, a velika je šteta što smo ostali bez Sučića, plan je bio da on pokriva tu poziciju. Igra standardno i dobro igra za Salzburg, ali je i on otpao pa smo tražili druga rješenja. Promijenit ćemo neke stvari, igrat ćemo napadački, neće biti tri klasična vezna, igrat ćemo sa špicom i polušpicom.

Tko su po Vašoj analizi najbolji igrači Latvije?
Djeluju dobro kao tim, imaju kompaktnost i energiju koja ih drži dok god postižu dobar rezultat. Imaju jako visokog napadača, igraju na visoke lopte i vrlo su opasni u tranziciji. Moramo prihvatiti da će se obraniti i pokušati nas iznenaditi iz kontranapada. Također imaju dobru igru ​​u prekidima.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!