NaslovnicaVijestiZamjena za Sergio Aguera će Pep Guardiolu koštati oko 85 milijuna eura!

Zamjena za Sergio Aguera će Pep Guardiolu koštati oko 85 milijuna eura!

Sergio Aguero još uvijek postiže važne golove za Manchester City, ali u 32. godina dolazi na ljeto, razumljivo je zašto Pep Guardiola možda već traži zamjenu.

Zamjena za Sergio

Argentinac, Cityjev rekorder, bio je ključna figura kluba u posljednjih nekoliko sezona, a njegov odlazak – kad se to dogodi – bit će tužan dan za sve Građane.

Don Balon izvještava da je Guardiola već odabrao Aguerovog nasljednika i da su spremni ove godine potrošiti velike novce kako bi ga dvoeli.

Erling Haaland tek je potpisao za Borussiju Dortmund, a čini se da će im biti vrlo teško da ga zadrže, no, to će im biti prvi cilj.

Međutim, igranje za tim u kojem je njegov otac, Alf-Inge Haaland, tako dobro služio od 2000. do 2003., sigurno bi imalo poneku prednost za obitelj.

Predložena uvodna ponuda od 85 milijuna eura je cifra koju Don Balon navodi da će City ponuditi svojim njemačkim kolegama.

Čak i ako se to poveća, i bez obzira na početnu popustljivost njemačkog kluba, teško je vidjeti kako se oni čvrsto drže i odbacuju milijune Cityja.

Manchester City je dugo uspijevao privući najbolje igrače na svijetu, a Haalandova nevjerojatna forma u ovoj sezoni čini ga idealnim dugoročnim nasljednikom Aguera.

Metro i drugi su također sugerirali da mladi norveški internacionalac ima klauzulu o otpuštanju od oko 63 milijuna funti koja stupa na snagu 2022. godine, tako da bi ga Dortmund mogao zadržati, jer će njegova cijena sigurno narasti, pogotovo ako nastavi svoju formu.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!