NaslovnicaVijestiZANIMLJIV ODGOVOR: Ferdinand otkrio tko su dva napadača protiv kojih je mrzio...

ZANIMLJIV ODGOVOR: Ferdinand otkrio tko su dva napadača protiv kojih je mrzio igrati!

Legendarni bivši defanzivac Manchester Uniteda Rio Ferdinand dao je zanimljiv odgovor na pitanje tko su dva napadača protiv kojih je mrzio igrati. Bivši engleski reprezentativac je to upitan od strane jednog od svojih fanova na Twitter-u, a odlučio se za dvojicu koju većina nikad ne bi spomenula u istoj rečenici.

Ferdinand izabrao dva napadača

Očekivano, jedan od njih je Lionel Messi, dok je drugi legenda Boltona i Premier lige Kevin Davies. Ferdinand je svjedočio Messijevim briljantnim nastupima u dva finala Lige prvaka, u Rimu 2009. godine, te u Londonu 2011. godine, a Argentinac je u oba bio strijelac.

Međutim, također je priznao kako se teško nosio i sa Daviesom, koji je postigao 85 golova na ukupno 407 utakmica u dresu Boltona. Bivši igrač Chesterfielda i Southamptona nije imao baš najbolju tehniku i brzinu, ali je bio noćna mora za defanzivce zbog svoje fizičke snage i opasnosti koju je predstavljao u zračnim duelima.

2017. godine Ferdinand je odgovorio na slično pitanje, kada je izabrao Messija i Brazilca Ronalda kao dva najteža protivnika u karijeri, opisavši ih obojicu kao briljantne igrače. Na pitanje kako zaustaviti Messija, 40-godišnjak je rekao: “Bio sam u timu koji je to pokušao nekoliko puta i nije nam uspjelo. Osim teškog udarca u tijelo, ne znam za drugu opciju. On je jedan od, ako ne i najbolji igrač na svijetu i svih vremena. Ne postoji jedan igrač koji se može nositi s njim, potreban je cijeli tim.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!