NaslovnicaVijestiZanimljiv odgovor Solarija o nastupu Lea Messija u El Clasicu

Zanimljiv odgovor Solarija o nastupu Lea Messija u El Clasicu

Stručnjak na klupi Real Madrida Santiago Solari imao je zanimljiv odgovor o eventualnom nastupu Lea Messija u El Clasicu, u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja.

Trener Real Madrida Santiago Solari očekuje ‘utakmicu za uživanje’ na Nou Campu protiv Barcelone u prvom meču polufinala Kupa kralja.

Prvi “El Clasico” u februaru na programu je u srijedu, a još se ne zna hoće li u sastavu katalonskog kluba biti Lionel Messi, koji se povrijedio na utakmici sa Valencijom.

Zato je prvo pitanje upućeno Solariju bilo nada li se odsustvu jednog od najboljih nogometaša svih vremena.

“Za nogomet je uvijek važno da najbolji igraju. To je sve”, odgovorio je trener ‘kraljevskog kluba’.

Upitan kako će ovaj duel uticati na nastavak sezone, Solari je odgovorio:

“Želimo da pobijedimo u svim takmičenjima i sa istom ozbiljnošću pristupamo svakom. Volimo da se nadmećemo, tome smo se i posvetili. Očekujem dobru utakmicu. Riječ je o El Clasicu, to su mečevi u kojima svi uživaju.”

Duel na Nou Campu počinje u 21.00, a uzvrat na Santiago Bernabeu se igra 27. februara.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!