NaslovnicaVijestiZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega se Mario Balotelli ne želi vratiti u...

ZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega se Mario Balotelli ne želi vratiti u Milan!

Napadač Nice i reprezentativac Italije Mario Balotelli uputio je kritike na račun navijača Milana koji su mu pokazali nedostatak poštovanja i zahvalnosti nakon što se u posljednje vrijeme počeo povezivati sa povratkom na San Siro.

Balotelli ljut na navijače Milana

Pomalo zaboravljeni ‘Super Mario’ igra svoju treću sezonu u francuskom klubu, a nakon što je u protekle dvije postigao ukupno 43 gola u svim takmičenjima, u ovoj još uvijek nije postigao niti jedan gol.

U posljednjih nekoliko tjedana pojavile su se špekulacije kako bi se on mogao vratiti na san Siro, gdje je igrao u dva navrata. Te špekulacije se nisu nimalo svidjele pojedinim navijačima kluba, čija reakcija je natjerala Balotellija da im odgovori putem svog instagram profila. Naime, on je napisao: “Lijepo je vidjeti da toliko navijača Milana ne želi moj malo vjerovatan povratak u klub. To je u redu, jednog dana ste im potrebni, a sljedećeg ne. Bitno je da ne žalim ni za čim, a i svakako nisam planirao nikakav transfer. Ovo pišem jer želim istaknuti kako ne dobijam zahvalnost i poštovanje od ljudi koje ću uvijek voljeti.”

I dok je gotovo sigurno kako se neće vraćati u Milan, Mario bi u skorijoj budućnosti možda ponovo mogao otići u neki veći klub. Njegova sjajna forma tokom prve dvije godine u Nici je izgubljena ove sezone, a novi trener Patrick Vieira nema baš povjerenja u njegov kvalitet. Francuz je prošlog mjeseca, nakon pobjede protiv Nimesa (1-0), o 28-godišnjaku rekao: “Nismo pravili dovoljno dobar presing na protivnika. Baš poput Marija Balotellija, bili smo gori od prosjeka.”

Balotellijev bivši trener u Interu i Manchester Cityju, te trenutni izbornik Italije Roberto Mancini također je uputio kritike na račun Balotellija, izjavivši: “Žao mi je što gledam kako troši svoj talenat, ali mislim da može i dalje zabavljati ljude postižući golove.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!