NaslovnicaVijestiZanimljiva ponuda iz Rusije stigla Pogbi: 1500 eura dok mu traje suspenzija

Zanimljiva ponuda iz Rusije stigla Pogbi: 1500 eura dok mu traje suspenzija

Slavni francuski nogometaš Paul Pogba primio je neobičnu ponudu iz Rusije dok traje njegova četverogodišnja suspenzija iz nogometa zbog korištenja nedozvoljenih supstanci. Pogba je ranije ovog mjeseca dobio četiri godine zabrane igranja nogometa nakon što je bio pozitivan na doping testu.

Ranije u rujnu, Pogbu su suspendirali na dvije godine nakon što je pronađen suplement DHEA u njegovom tijelu, koji povećava razinu testosterona. Međutim, talijanski Nacionalni antidopinški sud promijenio je odluku u četverogodišnju zabranu igranja, što bi moglo značiti i kraj karijere za slavnog Francuza.

Međutim, talijanski list Tuttosport sinoć je objavio vrlo interesantnu vijest. Pogba je primio ponudu iz Rusije da se pridruži nogometnoj ligi slavnih osoba.

Pozvali su ga Broke Boysi koji se natječu u Media Football ligi. Riječ je o projektu koji je nastao 2022. godine, a timovi se sastoje od svih vrsta poznatih osoba, uključujući glumce, sportaše, pjevače i druge.

Sportski direktor ekipe Broke Boys Artjom Čatjaturjan kontaktirao je Pogbu, obavio razgovor s njim te sve potvrdio u razgovoru za Tuttosport.

Čatjaturjan je uputio ponudu na adresu Pogbine menadžerke Rafaele Pimenta, ističući skromnu mjesečnu plaću od 1.500 eura. Ipak, u ponudi su uključeni i bonusi, a kako Pogba ne bi bio četiri godine bez nogometa postoji mogućnost da bi mogao prihvatiti ovu zanimljivu ponudu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!