NaslovnicaVijestiZANIMLJIVA REAKCIJA: Evo što je Alvaro Morata rekao na izjavu Edena Hazarda...

ZANIMLJIVA REAKCIJA: Evo što je Alvaro Morata rekao na izjavu Edena Hazarda kako sanja o odlasku u Real Madrid!

Nema sumnje da je zvijezda Chelseaja u ovom trenutku ubjedljivo najbolji igrač u Premier ligi. Belgijski reprezentativac je sjajno krenuo u novu sezonu, u kojoj je postigao osam golova u svim takmičenjima.

Hazard želi u Real Madrid

Iako su mnogi smatrali kako će se za titulu ove sezone boriti Manchester City i Liverpool, njegov Chelsea je trenutno sa njima izjednačen po broju bodova na vrhu tabele, te sva tri tima imaju po 20 osvojenih bodova nakon osam odigranih kola.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, navijače londonskog kluba je zabrinula izjava Edena Hazarda, koji je ponovo priznao kako mu je želja otići u redove Real Madrida. On se već nekoliko godina povezuje sa odlaskom na Santiago Bernabeu, ali do transfera nije došlo.

On je jučer u intervjuu za BBC Sport nagovijestio kako bi uskoro mogao krenuti stopama svog donedavnog suigrača na Stamford Bridgeu Thibauta Courtoisa. Naime, rekao je: “Ponekad kad se probudim počnem razmišljati kako želim otići u neki drugi klub, a ponekad razmišljam o tome kako želim ostati. Real Madrid je najbolji klub na svijetu. Ne želim lagati, još kao dječak sam sanjao o igranju za taj klub.”

Čovjek koji zna kako je nositi dres Los Blancosa je njegov suigrač Alvaro Morata, koji je u dva navrata nastupao za španjolskog giganta. Upitan od strane novinara što misli o izjavi Hazarda, on je rekao: “Ukoliko je tako jasno rekao da mu je to želja, onda je to istina. On može igrati za bilo koji klub na svijetu. Već je rečeno kako ne želi napustiti Chelsea, već da, ukoliko Real Madrid dođe po njega, to neće biti prepreka. On je oduvijek bio u dobrim odnosima sa klubom, sretan je ovdje i ova situacija nije poput drugih situacija kada igrač želi napustiti klub pod svaku cijenu. Ukoliko taj transfer bude odgovarao Chelseaju, dozvolit će mu odlazak.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!