NaslovnicaVijestiZANIMLJIVA REAKCIJA: Evo što je Ibrahimović rekao o mogućem igranju u Milanu...

ZANIMLJIVA REAKCIJA: Evo što je Ibrahimović rekao o mogućem igranju u Milanu pod vodstvom Wengera!

Napadač LA Galaxyja Zlatan Ibrahimović izjavio je kako ne vjeruje da će bivši trener Arsenala Arsene Wenger preuzeti AC Milan, ali je i nagovijestio kako bi se on sam mogao vratiti na San Siro. U posljednjih nekoliko dana sve je više pisanja talijanskih medija kako novi vlasnici Rossonera planiraju zamijeniti Gattusa Wengerom, iako se Francuz nedavno distancirao od tih špekulacija.

AC Milan želi Ibrahimovića

S druge strane, mnogo je i špekulacija kako bi se Ibrahimović mogao vratiti u Europu u januaru, te pauzu u američkom MLS-u provesti na posudbi u nekom od europskih velikana. Iako je odbio negirati mogućnost povratka upravo u AC Milan, mišljenja je kako mu se u tom slučaju ne bi pridružio i Wenger.

Bivši švedski reprezentativac je u intervjuu za L’Equipe rekao: “Mislim da je vjerovatnije da ću se ja vratiti u Milan nego da Arsene Wenger ode tamo. Mislim da on ne želi otići u Italiju i suočiti se s tim izazovom, voditi Milan nije nimalo lako. Ne znam što ću uraditi, svjestan sam da su za mene zainteresovani brojni europski klubovi, ali sam sretan ovdje. Uživam u životu ovdje, kao i moja obitelj. Međutim, potreban mi je izazov, razlog da nastavim igrati. Ne želim otići u neki klub samo zato što sam Zlatan Ibrahimović. Želim napraviti razliku, to je ono što sam uvijek i svugdje radio.”

Zatim je o mogućem povratku u Paris Saint-Germain, za koji je također igrao ranije u karijeri, dodao: “Ukoliko se vratim u Paris Saint-Germain, vratiću se da budem šef, ni zbog čeg drugog. To je jedini razlog zbog kojeg bih otišao tamo, ne postoji druga opcija za mene. Ipak, to se neće sada dogoditi, jer sam aktivan igrač i želim još igrati. Kada odlučim što ću učiniti, reći ću to cijelom svijetu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!