NaslovnicaVijestiZaniolo se bliži prelasku u Juventus, Roma pronašla zamjenu

Zaniolo se bliži prelasku u Juventus, Roma pronašla zamjenu

Tjednima se znalo da je Juventus ozbiljno zainteresiran za Nicolu Zaniola, no visoka cijena koju su postavili Rimljani odgodila je transfer krilnog igrača. Na početku pregovora Roma je 23-godišnjeg Talijana procijenila na 80 milijuna eura, no s vremenom su se zahtjevi rimskog kluba i mogućnosti torinskog velikana približili.

Dva kluba bi konačno mogla pronaći zajednički jezik, a ponuda koja nagovještava dogovor predviđa posudbu koju bi Juventus na početku platio 10 milijuna eura i po njenom završetku imao bi obvezu otkupa za 40 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodno je Roma već pronašla zamjenu za Zaniola, a ako se realizira transfer u Juventus, prvi kandidat za upražnjeno mjesto je Paulo Dybala. No, prepreka za Romu mogla bi biti u zahtjevima Argentinca koji je nakon isteka ugovora s Juventusom slobodan igrač.

Dybala, koji je na popisu želja mnogih klubova, traži vrlo visoku plaću, a ukoliko ne bi pokazao razumijevanje i prihvatio kompromis teško da bi Roma mogla platiti željeni iznos.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!