NaslovnicaVijestiZaniolu prijeti rigorozna kazna zbog kladioničarskog skandala

Zaniolu prijeti rigorozna kazna zbog kladioničarskog skandala

Dvojica poznatih igrača, Newcastleov Sandro Tonali i posuđeni veznjak Aston Ville Nicolo Zaniolo, ispitani su u policiji. Oni su bili u policijskim uredima u četvrtak poslijepodne i razgovarali o važnoj i velikoj optužbi i njihovoj mogućoj umiješanosti u ilegalno klađenje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kako prenose talijanski mediji, obojica tvrde da su igrali samo blackjack i poker te da se nisu kladili na nogomet, a čini se da će im to biti glavni stup obrane. Prema nekim informacijama, spominje se da bi u sve mogla biti upletena Zaniolova majka Francesca Costa.

Tvrdi se i da Zaniola čeka veća optužnica od Tonalija, jer je navodno prekršio članak 4. zakona prema kojem postoji mogućnost da je upravo on organizirao klađenje.

Novinar Fabrizio Corona također tvrdi da je Zaniolo sudjelovao u klađenju na utakmice Rome, iako to još nije službeno potvrđeno. Ukoliko budu proglašeni krivima, igrači se suočavaju s kaznom zabrane igranja do tri godine, a Zaniolo može dobiti i više.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!