NaslovnicaVijestiZAPRIJETIO PREDSJEDNIKU SAVEZA: Karim Benzema priznao kako bi mogao zaigrati za drugu...

ZAPRIJETIO PREDSJEDNIKU SAVEZA: Karim Benzema priznao kako bi mogao zaigrati za drugu reprezentaciju!

Napadač Real Madrida Karim Benzema ima jako kompliciran odnos sa Nogometnim savezom svoje zemlje, Francuske. Unatoč tome što se smatra jednim od najboljih napadača svijeta u posljednjem desetljeću, te vjerovatno najboljim francuskim napadačem, on za ‘Trikolore’ nije nastupio od 2015. godine.

Benzema želi igrati za drugu reprezentaciju

Od tada je u dresu Real Madrida postigao preko 100 golova, te propustio Europsko prvenstvo 2016. godine, kao i Svjetsko prvenstvo prošle godine, koje su njegovi sunarodnjaci osvojili.

Ipak, razlog za sve to je veliki skandal iz 2015. godine, kada je navodno ucjenjivao svog suigrača Mathieua Valbuenu. Od tada nije nastupio za Francusku, a za izostanak sa Europskog prvenstva godinu dana kasnije optužio je savez. Kada je u pitanju prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo, ponovo je kao krivca optužio predsjednika saveza Noela Le Graeta, izjavivši kako on odlučuje tko će biti pozvan, a tko ne.

Sam Le Graet je otkrio kako je Benzema završio svoju avanturu u reprezentaciji izjavivši: “Karim Benzema je vrlo dobar igrač, nikad nisam sumnjao u njegov kvalitet. Baš naprotiv, on u Real Madridu pokazuje kako je jedan od najboljih igrača svijeta. Međutim, njegova avantura u reprezentaciji je završena.”

31-godišnjak je na ovu izjavu odgovorio putem svog službenog twitter profila, ponovo spomenuvši utjecaj predsjednika na odluke izbornika. Zanimljivo, također je i dodao kako bi možda mogao zaigrati za drugu reprezentaciju.

Napisao je: “Noel, mislio sam da se ne miješaš u odluke izbornika. Želim da znaš da ja i samo ja ću završiti svoju reprezentativnu karijeru. Ukoliko mislite da je sa mnom gotovo, dopustite mi da igram za jednu od zemalja na koje imam pravo i vidjet ćemo onda.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!