NaslovnicaVijestiZarađuje 8.5 milijuna eura, a odigrao samo deset nastupa za Real Madrid....

Zarađuje 8.5 milijuna eura, a odigrao samo deset nastupa za Real Madrid. Na kraju sezone napušta klub!

Ova sezona je za Mariana Diaza (28), igrača Real Madrida, bila vrlo neuspješna. Unatoč tome što zarađuje oko 8.5 milijuna eura po sezoni, proveo je samo 127 minuta na terenu bez ikakvog konkretnog učinka. Od deset nastupa, Diaz je skupio samo osam minuta u La Ligi, pet minuta u Ligi prvaka i samo jedan minutu na Svjetskom klupskom prvenstvu. Očekivalo se da će njegov doprinos momčadi biti puno veći s obzirom na visoku plaću koju prima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Mariano Diaz neće se zadržati u Real Madridu sljedeće sezone, kako tvrdi španjolski Cope. Njegov ugovor istječe 30. lipnja, a nema naznaka da će se produljiti. Prije šest godina Real ga je prodao Lyonu za osam milijuna eura, ali nakon sjajne sezone u kojoj je postigao 21 gol i namjestio ih još šest, klub je aktivirao klauzulu i platio gotovo tri puta više da bi ga dobio natrag. Međutim, Mariano nije uspio opravdati očekivanja kluba.

Mariano Diaz već godinama igra vrlo malo i postiže još manje golova, što frustrira navijače. Ipak, zbog visokog ugovora koji ima, odbija napustiti klub, što ga čini metom kritika fanova koji ga nazivaju uhljebom. Nijedan drugi klub nije bio zainteresiran za njega u posljednjim mjesecima zbog visokih primanja, pa Real sada čeka kraj sezone i istek njegovog ugovora kako bi se riješio tog problema.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!