NaslovnicaVijestiZašto bi Henry trebao preuzeti Arsenal od Wengera?

Zašto bi Henry trebao preuzeti Arsenal od Wengera?

Zašto bi Henry trebao preuzeti Arsenal od Wengera? Ian Wright smatra da je Thierry Henry idealan čovjek za preuzimanje Arsenala od Arsene Wengera.

Zašto bi Henry

Menadžer Arsenala je došao pod sve veći pritisak kako je njegova ekipa posrnula u borbi za naslov Premier lige, a onda ispadanje iz Lige prvaka i FA kupa.

A posljenjih nekoliko tjedana, neki navijači su nosili banere na utakmicama na kojima je pisalo i pozivalo se od Wengera da napusti Emirates.

Prošli mjesec Henry, vodeći strijelac kluba svih vremena, završio je UEFA-ino ‘A’ trenersku licencu što znači da može postati menadžer ekipe koja je ispod nivoa Premier lige ili koja je na nivou akademije za mlade igrače.

[su_sportingbet_euro2016]

No, Wright smatra da Francuski napadač treba da položi sve i dobije tu licencu kako bi preuzeo Arsenal.

“Thierry Henry je dobio svoju licencu, što znači da ide korak po korak”, rekao je Wright.

“Ako ne možete dobiti Pep Guardiolu, što naravno ne možemo, jer će preuzeti City – navijači Arsenala ne bi željeli Mourinha iz bilo kojeg razloga – ali Thierry bi mogao biti spreman i mogao bi dobiti svoje osoblje, ukoliko bi preuzeo Arsenal. Mislim da bi bio izvrstan na Emiratesu.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!