NaslovnicaVijestiZAŠTO GA NISTE POTPISALI? Pochettino i Spursi će zažaliti što nisu doveli...

ZAŠTO GA NISTE POTPISALI? Pochettino i Spursi će zažaliti što nisu doveli ovo pojačanje u siječnju!

Spursi su imati vrlo tih zimski prijelazni rok, ali na kraju su dobili svoju glavnu metu, Lucas Mouru iz PSG-a, koji je potvrđen prije zatvaranja prijelaznog roka.

ZAŠTO GA NISTE

Tottenham se do sad drži u ligi ove sezone, a ovaj tjedan je dodatno istaknuo njihovu kvalitetu gdje su je pokazali protiv Manchester Uniteda, zbog čega su Jose Mourinhovi igrači izgledali izrazito loše.

Mnogi poznati nogometaši i učenjaci su se raspravljali o nekoliko transfera koji nisu završeni u zimskom prijelaznom roku, a zatim su spomenuli Tottenham i transfer koji su možda trebali završiti u siječnju.

[su_watch_live_football]

Jedna pozicija koja bi se trebala poboljšati u Tottenhamu jeste napad, gdje je sav teret čvrsto pao na Harry Kaneova ramena, sa Fernandom Llorenteom koji nije ponudio mnogo toga.

Jedan takav igrač koji bi se mogao pridružiti Spursima, da su platili dovoljno novca za njega je trenutni napadač Torina, Andrea Belotti, koji je nevjerojatan u posljednje vrijeme, što je privuklo interes iz cijelog svijeta na ljeto prošle godine.

Međutim, on nije napravio nikakav transfer, jer ga pomalo skupo cijene i unatoč tome što je postigao samo četiri gola ove sezone, on je još uvijek klasan igrač.

[su_million_pound]

Spursi trebaju dodati još jednog napadač u nekom trenutku, a netko poput Belottija bi mogao biti idealan. Sposoban samostalno da igra, ako Kane bude ozlijeđen ili suspendiran, ali i kao tandem, talijanski napadač bi mogao biti idealno pojačanje i vjerojatno bi se uklopio pod vodstvom Mauricio Pochettinoa. Neki vjeruju da bi čak mogao pomoći Tottenhamu da osigura prestižnu nagradu u Ligi prvaka.

Ovo su pomalo teške riječi, no Belotti bi sigurno bio jedno odlično pojačanje za londonski klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!