NaslovnicaVijestiZašto je Barcelona odbila šansu da potpiše Marca Verrattija?

Zašto je Barcelona odbila šansu da potpiše Marca Verrattija?

Polako, ali sigurno, Barcelona postavlja temelje za budućnost dovođenjem mnoštva mladih talenata kako bi zamijenili staru stražu. Andres Iniesta je u svibnju navršio 34 godine, a mogao bi i ove godine da napusti klub, dok su Lionel Messi, Gerard Pique, Ivan Rakitić i Luis Suarez sada u svojim tridesetim.

Zašto je Barcelona

Bit će to dobrih nekoliko godina prije nego što ova četiri imena počnu blijedjeti, ali to nije zaustavilo Barcelonu od neizbježno. Sinoć su pobijedili Chelseaja sa 3-0 i time ostvarili prolazak u četvrtfinale Lige prvaka.

Ousmane Dembele, koji ima 20 godina, prošlog ljeta je stigao u klub za 135 milijuna funti iz Dortmunda, a Philippe Coutinho, koji ima 25 godina je stigao u siječnju za 145 milijuna funti.

Barcelona će morati trošiti puno više novca kako bi jamčila budući uspjeh, ali pokazali su da se ne boje izgubiti važnog igrača, kao što je to bio slučaj sa Neymarom, jer imaju zaista fantastičnu sezonu.

[su_watch_live_football]

Izvanredna zamjena za Iniestu ostaje prioritet, unatoč tome što se Coutinho pridružio iz Liverpoola, dugo se činilo da je Verratti čovjek koji će ispuniti to mjesto.

Međutim, prema španjolskom AS-u, Barcelona više nije zainteresirana za Talijana i zapravo je odbila priliku da ga potpiše.

Verrattijev agent, Mino Raiola je navodno ponudio PSG-ovu zvijezdu Barceloni, koja je prošlo ljeto bila povezana sa veznjakom.

No, Blaugrana je rekla ne – i zašto? Pa, odgovor je sljedeći.

Nedavno je Barcelona potvrdila dolazak 30 milijuna eura vrijednog Arthura, gdje će se transfer završiti na kraju sezone. Trenutačno im ne treba više braniča.

Barca vjeruje da Verratti treba izrasti kao igrač nakon što su ga gledali prošli tjedan u Ligi prvaka protiv Real Madrida.

PSG je izgubio utakmicu sa 2-1 da bi ispali iz osmine finala Lige prvaka, a Verratijev crveni karton je bio važan trenutak u igri.

[su_live_koeficijenti]

Nema transfera u Barcelonu za Verrattija, što će biti dobra vijest za PSG-ovog trenera Unai Emeryja, koji je nedavno tvrdio kako je talijanski reprezentativac njihova budućnost.

“Verratti mora naučiti iz svojih iskustava, kako pozitivnih tako i negativnih”, izjavio je Emery za Verrattijev crveni karton. “Ima puno karaktera, temperamenta.”

“Razgovarali smo o njemu mnogo puta, frustriran je u nekim utakmicama, budućnost je PSG-a i zna da se mora poboljšati, ali je i dalje vrlo važan igrač u ovom projektu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!