NaslovnicaVijestiZašto je Ronaldo nakon gola trčao u zagrljaj Lucasa Vasqueza?

Zašto je Ronaldo nakon gola trčao u zagrljaj Lucasa Vasqueza?

U jučerašnjoj utakmici finala Svjetskog klupskog prvenstva dogodila se pomalo neobična situacija u kojoj je Cristiano Ronaldo nakon jedinog gola na utakmici trčao prema klupi Real Madrida u zagrljaj suigrača Lucasa Vasqueza. Po mnogima pomalo neobična situacija, no Lucas je objasnio što se krije iza toga.

Bila je 53. minuta susreta između finala Svjetskog klupskog prvenstva u kojem su se susreli prvak Europe – Real Madrid te prvak Južne Amerike – brazilski Gremio. Cristiano Ronaldo stavio je loptu na otprilike 25 metara od gola, dugo se pripremao za izvođenje slobodnog udarca, a onda kroz živi zid pogodio za 1-0 što je na kraju bio i konačan rezultat. Nije prvi put da Cristiano zabija pogodak kroz živi zid, ista situacija bila je primjerice i protiv Atletico Madrida prošle sezone ili Wolfsburga pretprošle sezone.

[su_cashout]

Dakle, nije čudno da Cristiano Ronaldo zabije slobodnjak, no mnogima je bilo pomalo čudno da nakon gola u zagrljaj trči Lucasu Vaquezu. Nakon utakmice Španjolac je objasnio javnosti što se krije iza njihovog zajedničkog slavlja. U intervju nakon utakmice Lucas je rekao: “Cristiano i ja smo razgovarali prije utakmice i rekao sam mu da će on sigurno zabiti gol u finalu. Nakon što je zabio odmah mi je trčao u zagrljaj, to je razlog.”

Zanimljivosti u vezi jučerašnje utakmice Real Madrid – Gremio

Jučerašnje osvajanje Svjetskog klupskog prvenstva bilo je ukupno četvrto osvajanje tog trofeja za dva Realova igrača – Cristiana Ronalda i Tonija Kroosa. Obojica su po tri puta slavili sa Real Madrid, a po jednom je Ronaldo slavio u dresu Uniteda, a Toni Kroos u dresu Bayern Munchena. Nitko osim njihov dvojice nema 4 spomenuta naslova.

Također, Zinedineu Zidaneu ovo je bila 8 titula otkako je na klupi Real Madrida, a za malo više od dva tjedna bit će tek dvije godine. S druge strane, u ukupno 8 godina trenerska imena poput Mourinha, Ancelottija, Beniteza, Pellegrinija i Ramosa zajedno su osvojili tek 7 trofeja.

[su_live_koeficijenti]

Također, Real Madrid dugo će pamtiti ovu nogometnu generaciju i ovu godinu. Naime, u 2017. godini Real Madrid po prvi je puta u svojoj povijesti osvojio 5 naslova. (Liga prvaka, La Liga, Europski superkup, Španjolski superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo)

Također, treba napomenuti kako je Ronaldo unatoč jedinom golu u finalu te i golom u polufinalu tek drugi igrač turnira, a ‘Zlatna lopta’ turnira ipak je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!