NaslovnicaVijestiZašto je trener španjolskog trećeligaša u pritvoru nakon poraza njegovog tima rezultatom...

Zašto je trener španjolskog trećeligaša u pritvoru nakon poraza njegovog tima rezultatom 12-0?

Trener španjolskog trećeligaša Eldensea trenutno se nalazi u pritvoru nakon poraza njegovog tima od Barcelone B rezultatom od čak 12-0 ovog vikenda.

Uhićen trener Eldensea

Filippa di Pierra su uhitile španjolske vlasti u sklopu istrage te utakmice, koja je navodno namještena. Njegov pomoćni trener Francisco Ruiz, kao i talijanska investicijska grupa koja upravlja klubom je također u pritvoru.

Ruiz je optužen od strane defanzivca svog tima Emmanuela Mendyja da zna kako namjestiti utakmicu.

“Pitao me da li sam za tu opciju da se utakmica nemjesti i koliko novca želim, i da ako odbijem neću igrati”, rekao je Senegalac za Cadenu Ser.

“Francisco mi je to rekao jer trener ne priča dobro španjolski.”

Pomoćnik je i sam priznao da je utakmica nemještena, te da je zapovijed došla sa vrha, te da je podnio ostavku u klubu.

“Zapovijed je došla sa vrha, od strane trenera. Nisam znao što da radim. Nisam rekao ni riječ na klupi, niti napravio izmjenu, a nakon utakmice sam dao ostavku.”

Još jedan igrač tima Cheikh Saad priznao je da je njemu i ostalim igračima pojedinačno ponuđeno po 30,000 eura kako bi izgubili utakmicu.

“Trener mi je rekao da uđem sa klupe u igru, a ja sam rekao da ne želim. Nakon utakmice bio sam tako blizu da udarim nekog od svojih suigrača. Četiri igrača su uključena u tu namještaljku. Ne zanima me što će se dogoditi, ali kad budem mogao, otkrit ću imena tih igrača.”

Eldense je na službenoj stranici objavio da nakon rekordnog poraza prekida sve nogometne aktivnosti, te da je ugovor sa talijanskom grupom investitora prekinut. Porazom protiv Barcelone B, koja je trenutno vodeća, Eldense je izjednačio rekord treće lige, koji je držala Extramedura kada je izgubila 1993. godine protiv Portuensea.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!