NaslovnicaVijestiZašto je Wayne Rooney dao Paul Gascoigneu 40 funti danas u Evertonu?

Zašto je Wayne Rooney dao Paul Gascoigneu 40 funti danas u Evertonu?

Otkako je okačio svoje kopačke o klin 2004. godine, to je bila teška priča za Gascoignea koji se borio protiv alkoholizma i ovisnosti o lijekovima.

Zašto je Wayne

Međutim, svi su bili ohrabreni kada su čuli da se vratio na put do oporavka 2018. godine, unatoč gubitku svog oca, s brojnim razgovorima i emocionalnim pojavljivanjima na ITV-u.

Posljednji posjet plana Gascoignea došao je u obliku izleta na Evertonov teren za trenign u petak poslijepodne, susret sa igračima i trenerima na finch farmi.

Gascoigne je imao svoje vrijeme na Goodison Parku između 2000. i 2002. godine i naišao je na jedno poznato lice, Wayne Rooneya koji se tada tek pojačavao u redovima Evertona.

[su_watch_live_football]

Kako su kamermani i novinari gledali dvije engleske legende, bio je jedan smiješan trenutak kada je Rooney izašao sa dvije papirne novčanice od 20 funti i nastavio ih pružati Gascoigneu.

Eh? Pa, razlog geste zapravo je prilično zabavan i dokazuje dugu šalu između ovog para koju je Gascoigne objasnio na SoccerAMu 2015 . godine.

50-godišnjak je otkrio: “Kada sam bio u Evertonu, imao sam običaj ići gledati mlade igrače kako igraju, mlađe od 19 godina prije nego što smo mi igrali.”

“Mislim da je to bio Colin Harvey zadužen tada i rekao je da gledam ovog mladića, on je imao 14 i igrao je za U19.”

“Mislio sam da ću ostati i gledati malo i on je došao kada su vodili sa 1-0 a igralo se još 20 minuta.”

“Postigao je dva gola, mislim da ih možete vidjeti na TV-u – oni su nevjerojatni. Kakav igrač. Mislio sam bit će dobar.”

[su_live_koeficijenti]

“Nakon utakmice sam otišao i rekao: “Dobro momci, imam 40 funti, je li itko za izlazak večeras?”

“Wayne Rooney je rekao: Ja sam, pa sam mu dao 40 funti.”

“Tada sam znao da će biti sjajan.”

Nikada nije vratio tih 40 funti, pa je ovo bila ta prilika da se malo našale dvije legende.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!