NaslovnicaVijestiZašto Katar igra kvalifikacije ako je domaćin Svjetskog prvenstva?

Zašto Katar igra kvalifikacije ako je domaćin Svjetskog prvenstva?

Katar je jučer ostvario pobjedu protiv Indije (1-0) i tako se učvrstio na prvom mjestu u skupini E drugog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Zašto Katar igra kvalifikacije

Nakon sedam utakmica odigranih do sada, Katar je osvojio 19 bodova sa impresivnom gol razlikom 17-1, no svi postavljaju samo jedno pitanje, a to je što Katar uopće radi na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo?

Oni su svakako osigurali učešće zbog toga što su domaćini, ali svejedno igraju u azijskim kvalifikacijama.

Radi se o tome da se kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo boduju i za plasman na Azijski kup koji se igra 2023. godine, pa je Katar morao igrati kako bi se plasirao na natjecanje na kojem brani naslov.

U azijskim kvalifikacijama se igraju tri kruga. U drugi krug ulaze svi pobjednici skupina i četiri najbolje drugoplasirane ekipe. Ukoliko Katar osvoji prvo mjesto, osigurat će plasman u drugi krug, a samim time i plasman na Azijski kup, ali u trećem krugu oni neće igrati.

U famozni treći krug idu pobjednici skupina i četiri najbolje drugoplasirane momčadi. S obzirom da je Katar već osigurao mjesto, prepustit će ga petoj najboljoj drugoplasiranoj ekipi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!