NaslovnicaVijestiZašto Manchester City ne smije potrošiti 75 milijuna funti na zvijezdu Real...

Zašto Manchester City ne smije potrošiti 75 milijuna funti na zvijezdu Real Madrida?

Prema izvješću The Suna, Manchester City je spreman poslati ogromnih 75 milijuna funti kako bi potpisao Isca iz Real Madrida ovog ljeta. Izvješće također tvrdi da Španjolac vjeruje da je njegova minutaža pod vodstvom Zinedine Zidanea ograničena.

Zašto Manchester City

Sa Manchester Cityjem koji je zainteresiran, Iscu bi bilo vrlo primamljivo pridružiti se Pep Guardioli u Premier ligi. Međutim, da li Cityju treba igrač poput Isca?

Manchester City ima mnoštvo keativnih napadača u svom timu. Guardiola ima Kevin De Bruynea, David Silvu, Leroy Sanea i Raheem Sterlinga.

Ove sezone De Bruyne je stvorio nevjerojatnih 95 šansi u 30 nastupa u Premier ligi, dok je Silva stvorio 49 u 24 utakmice. Za usporedbu, Isco je stvorio 45 u 25 utakmica i postigao nekoliko golova u tom procesu.

[su_bonus]

Štoviše, oni su dobro opskrbljeni u smislu da su sigurni i ako se neki igrač ozlijedi, oni imaju adekvatnu zamjenu za njega. Igrači poput Ilkaya Gundogana, Oleksandra Zinchenkoa i Bernardo Silve samo čekaju na priliku da impresioniraju svog menadžera.

Sa takvim talentiranim osobama na raspolaganju Guardioli, teško je vidjeti gdje će se Isco uklopiti. Ako je u potrazi za redovitom minutažom, Manchester City možda nije idealno odredište.

Guardiola je uvijek hvaljen zbog načina na koji je izgradio ekipu oko mladih igrača i iako bi se Isco uklopio u taj kalup zbog svoje dobi, on će se vratiti na istu situaciju kao što je to trenutno u Real Madridu. Njegov napadački instinkt, tempo i sposobnost postizanja golova mogu raditi čuda za klub, ali činjenica je da već imaju previše igrača poput njega.

[su_watch_live_football]

Isco je previše talentiran da ga se kupuje samo za povećanje opsega momčadi. Zato bi moglo biti najbolje za Manchester City da pojačaju neke druge pozicijem, umjesto da troše novac na poziciju na kojoj imaju već moćne igrače.

Oni su zauzimali prvu poziciju tijekom cijele sezone, samo je pitanje vremena kada će podignuti trofej Premier lige. Međutim, to će donijeti vlastiti niz novih izazova i klub mora biti spreman suočiti se sa njima sljedeće sezone, što će zahtijevati dodatno proširenje momčadi na drugim pozicijama.

S obzirom na talenat i potencijal Isca, on može biti pravi igrač za mnoge druge klubove i važno je da daje prioritet redovnijoj minutaži.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!