NaslovnicaVijestiZašto Manchester United više neće nositi zelene dresove?

Zašto Manchester United više neće nositi zelene dresove?

Manchester United će prestati nositi svoj kontroverzni gostujući dres do kraja sezone. U subotu je Manchester United izgubio bodove po 14. put ove sezone remizirajući 1-1 protiv Brentforda koji se bori za opstanak.

Mason Mount je mislio da je osigurao pobjedu za momčad Erika ten Haga kada je probio mrežu u šestoj minuti sudačke nadoknade, ali je Kristoffer Ajer spasio bod za domaćine gotovo posljednjim udarcem utakmice.

United je nosio svoj zeleno-bijeli prugasti gostujući dres, a čini se da će to biti posljednji put da su ga nosili. Dres je dobio miješane reakcije od navijača Uniteda, s mnogima koji smatraju da ne odražava istinsku identifikaciju kluba s Old Trafforda.

Drugi smatraju da je dres loša slutnja, jer se United borio da osvoji bodove noseći ga ove sezone. Oni koji nisu oduševljeni dresom bit će sretni čuti da, prema Daily Mailu, United ga više neće nositi.

To je zato što su preostale gostujuće utakmice Uniteda ove sezone protiv momčadi čiji dresovi doma neće kolidirati s njihovom poznatom crvenom kombinacijom.

Protiv Chelsea-e i Brightona u Premier ligi te protiv Coventry City-a u polufinalu FA kupa na Wembleyu, momčad Ten Haga nosit će svoj domaći dres jer neće biti problema s dresovima protivnika.

Za gostovanja kod Bournemoutha i Crystal Palacea, Crveni vragovi će nositi svoj bijeli treći dres, budući da bi zeleni gostujući dres bio previše sličan dresovima domaćih momčadi.

United bi mogao nositi svoj gostujući dres protiv Bournemoutha, ali povijest sugerira da United obično nosi bijeli dres kada igra na stadionu Vitality.

Čak i ako United više neće nositi svoj “nesretni” gostujući dres, suočavaju se s teškim zadatkom da završe među prva četiri i osiguraju mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Momčad Ten Haga već je izgubila 11 utakmica u ligi ove sezone, a još dva poraza u njihovih posljednjih devet nastupa postavit će neželjeni rekord kluba od 13 poraza u jednoj sezoni.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!