NaslovnicaVijestiZašto Ronaldo ne želi mijenjati dres sa igračima Rome?

Zašto Ronaldo ne želi mijenjati dres sa igračima Rome?

Cristiano Ronaldo je poznat po tome što je skidao svoje dresove tijekom mečeva, ali on to neće raditi u nedelju nakon što Juventus bude igrao protiv Rome.

Zašto Ronaldo

Peterostruki pobjednik Zlatne lopte nije baš ljubitelj Giallorossija što traje još otkad je igrao za Manchester United.

United se suočio sa Romom u Ligi prvaka 2007. godine, s tim da je engleska ekipa pobijedila u drugom dijelu svog četvrtofinalnog susreta sa 7-1, dok su u ukupnom rezultatu prošli sa 8-3, a Ronaldovo iskustvo jasno ga je udaljilo od talijanske ekipe.

“Kad je bilo 6-0, zamolili su me da stanem, protivnik me molio da prestanem sa driblingom”, tvrdio je u prosincu 2018. godine.

“Ostali su prijetili da će me povrijediti.”

“Roma? Ne postoji igrač sa kojim bi zamijenio dres.”

Peterostruki pobjednik Zlatne lopte će moći ponovno zavladati svojim rivalstvom sa Romom kada Stara dama bude putovala na stadion Olimpico u nedelju u pokušaju osvajanja svoje devete titule u Seriji A.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!