NaslovnicaVijestiZATRAŽIO DA ODE BESPLATNO: Evo gdje Sergio Ramos želi nastaviti karijeru!

ZATRAŽIO DA ODE BESPLATNO: Evo gdje Sergio Ramos želi nastaviti karijeru!

Prema pisanju brojnih španjolskih medija, kapiten i jedna od najvećih zvijezda Real Madrida Sergio Ramos zatražio je od čelnika kluba da ode besplatno u kinesku Superligu ovog ljeta.

Sergio Ramos odlazi u Kinu

Jedan od najboljih defanzivaca na svijetu se već nekoliko dana povezuje sa odlaskom sa Santiago Bernabeua nakon što se navodno posvađao sa predsjednikom kluba Florentinom Pereza.

Ako je vjerovati pisanju El Chiringuita i još nekoliko novina iz Španjolske, 33-godišnjak je odlučio kako želi otići u Kinu, unatoč interesu mnogih europskih klubova. Navodno ga žele dovesti Manchester United, Juventus i Paris Saint-Germain, dok su iz Liverpoola negirali špekulacije koje su ih povezivale sa njegovim dovođenjem.

Kako izvještava Daily Mirror, ‘Redsi’ ga ne bi doveli ni besplatno. Izvor blizak klubu u intervjuu za ove novine je rekao: “Postoji 0 posto šanse da će Sergio Ramos zaigrati za Liverpool. To nema nikakve veze s onim što se dogodilo u Kijevu prošle godine (sukob njega i Salaha). Čak i da smo osvojili Ligu prvaka tad i da se Ramos pozdravio sa svakim našim igračem, i dalje nas ne bi zanimao. On se jednostavno ne uklapa u profil igrača koje zahtijeva Jurgen Klopp. Ne bismo ga doveli ni besplatno.”

Ramos je u ‘kraljevski’ klub stigao iz Seville davne 2005. godine kao 19-godišnjak za 27 miliona eura. Od tada je ukupno u dresu Los Blancosa odigrao čak 606 utakmica, postigao nevjerovatna 84 gola, te podijelio 39 asistencija, osvojivši uz to mnoštvo titula, uključujući i četiri Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!