ZAVNIČNO: Paul Pogbi oduzeta kapitenska traka, Mourinho bijesan na Francuza!

Menadžer Manchestra United Jose Mourinho je pred svim nogometašima u svlačionici jasno dao do znanja Paulu Pogbi da više neće biti kapetan momčadi. Problem je navodno u odnosu sa njim i općenito ponašanju Francuza.

Pogba želi da napusti Manchester United

Jose Mourinho ovu odluku je saopštio na poslijepodnevnom treningu pred susret Engleskog liga kupa protiv Derby Countyaa. Kap koja je prelila čašu portugalskom strategu je njegov odnos sa Pogbom, izgubljena lopta nakon koje je uslijedilo zijednačenje Wolwerhaptona te komentari Francuza nakon pomenute utakmice.

„Utakmica s Wolwsima je važna lekcija. Lekcija koju im pominjem iz tjedna u tjedan, ali je bez obzira na sve neki momci neće ili ne mogu naučiti. Svaki tim koji igra protiv Manchester ima dodatni motiv i protiv nas daju sve od sebe”, rekao je između ostalog Jose Mourinho.

>> ŠTA SE DEŠAVA?! Balotelli trenutno u Nici radi ono što do sada u KARIJERI NIKADA nije radio!

Paul Pogba pokušao je smiriti strastu s tweetovima u ponedjeljak, ali čini se da nije uspio. Pogba navodno uopšte nema mnogo saveznika u svlačionici jer je zamjeraju koketiranje sa Juventusom i Barcelonom i naravno na njegovom stilu igre, koji nije prikladan za timske sportove.

Ovim potezom Mourinha, postalo je jasno kako će Pogba napustiti Manchester, a jedino ga može spasiti otkaz portugalskom stručnjaku, jer jedan od njih dvojice mora da ide.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.