NaslovnicaVijestiZaza bira novi klub

Zaza bira novi klub

Napadač Juventusa i “azzurra”, Simone Zaza ovih dana će otići ili na jug Italije, ili u Englesku, i to po prilično visokoj cijeni.

Zaza

Simone Zaza (25) ni ove sezone se ne bi naigrao u Juventusu pored Higuaina, Dybale i Mandžukića, pa se u finišu prijelaznog roka traži povoljno rješenje za sve.

Prema navodima talijanskih medija, reprezentativac Italije napustiće crno-bijele za 28 milijuna eura, a njegov novi klub će biti Napoli ili West Ham.

Zaza je ovog ljeta bio na pragu transfera u Wolfsburg, ali se posao izjalovio u posljednjem trenutku, kada su se “vukovi” opredijelili za Marija Gomeza.

KLADI SE
Iako je većini ljubitelja nogometa prva asocijacija na Zazu loše izveden penal u četvrtfinalu ovogodišnjeg EURO 2016 između Italije i Njemačke, riječ je o kvalitetnom napadaču, koji se kao golgeter potvrdio u Sassuolu, pa i u Juventusu kada mu je pružena prilika.

Na 24 meča u prvenstvu, Kupu Italije i Ligi prvaka prošle sezone postigao je osam pogodaka, uz napomenu da je od 19 nastupa u Seriji A, čak 13 ostvario ulaskom s klupe za rezerve.

Treba reći da i Napoli i West Ham imaju još po jednu opciju za osnaživanje prednje linije. Za vicešampiona Italije je to Hrvat Nikola Kalinić iz Fiorentine, a za “čekićare” Wilfried Bony iz Manchester Cityja.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!