NaslovnicaVijestiZbog Cahilla završio karijeru u 26 godini, a sada mu Chelsea poslao...

Zbog Cahilla završio karijeru u 26 godini, a sada mu Chelsea poslao interesantnu ponudu

Zbog Cahilla završio karijeru u 26 godini, a sada mu Chelsea poslao interesantnu ponudu. Sportski svijet je dobio vrlo tužne vijesti ovog tjedna, jer je bivši veznjak Tottenhama i Hull Cityja Ryan Mason morao najaviti svoj rani odlazak u mirovinu.

Zbog Cahilla

Vratar je ozbiljno ozlijeđen u utkakmici Premier lige protiv Chelseaja početkom 2017. godine, a Gary Cahill ga je slučajno udario glavom dok je pokušavao da izbije loptu iz kornera.

Sukob glavama rezultirao je slomljenom lobanjom za Masona, dok je Cahill nevjerojatno prošao bez ozljeda nakon incidenta.

Smatralo se da će Mason napokon doći do povratka, ali po savjetu liječnika, najavio je svoj odlazak u mirovinu u dobi od samo 26 godina.

Cahill je bio jedan od prvih koji je reagirao na incident na Twitteru, objavivši vrlo elegantnu poruku.

[su_no1forfootball]

Zaista vrlo lijepo do Cahilla.

Prema Telegraphu, Mason vjerojatno neće biti prisutan kada se ove dvije ekipe ponovo susretnu u FA kupu u petak navečer.

Međutim, Chelsea mu je poslao ponudu solidarnosti, gdje su ga pozvali na sve buduće utakmice.

Lijepo je vidjeti kako klub djeluje na taj način, iako mu ništa više ne može vratiti karijeru.

Menadžer Plavaca Antonio Conte je također poslao svoje najbolje želje Masonu, rekavši: “Da završite svoju karijeru u tako mladoj dobi, to je zaista šteta. Ova vijest je loša vijest za nas. Vrlo smo tužni.”

“Igrači i klub žele njemu i njegovoj obitelji sve najbolje za sadašnjot i budućnost.”

Conte je također otkrio da nije razgovarao sa Cahillom o incidentu, ali kaže da ne očekuje da će utjecati na njegov nastup u petak.

“Ako moram otići razgovarati sa njim, to znači da postoji problem”, rekao je. “Ne vidim nikakav problem. Ovo je nogomet. Ponekad se takve stvari dešavaju.”

[su_bonus]

“Najvažnija stvar je da on to nije uradio namjerno.”

“Riječ je o vrhunskom ig raču, zar ne? Za njegovo opredjeljenje, njegovo ponašanje tijekom prije i poslije igre.”

“Bio sam igrač i shvaćam to. Slomio sam nogu. Moj suigrač mi je slomio nogu kada sam imao 16 godina i riskirao sam cijelu karijeru. Ali to je bila nesretna situacija.”

“Gary je fantastičan momak, fantastična osoba. Mora biti dobro, jer to nije njegova krivnja.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!