NaslovnicaVijestiZbog FPP-a Juventus prisiljen da prodaje mlade igrače! Tri transfera u visini...

Zbog FPP-a Juventus prisiljen da prodaje mlade igrače! Tri transfera u visini 26 miliona već su završena

Juventus je popunjava financijsku rupu, a osim velike razmjene Miralema Pjanića i Arthura, već je prodao tri mlada nogometaša, za koje je prikupio 26 milijuna eura.

Talijanski div Juventus imao je financijskih problema i prije izbijanja pandemije jer je posljednjih godina poslovao s gubitkom, a ekonomski učinci zamrzavanja nogometa proširili su rupu i prisilili klub na drastične mjere.

Razmjena Miralema Pjanića s Arthurom popravit će financijski izvještaj za ovogodišnju poslovnu godinu, ali je također “ispod radara”, Stara dama prodala čak tri talentirana mlada nogometaša koji su čekali proboj u prvu momčad.

Kapetan juniorske ekipe Simone Muratore prije nekoliko dana prešao je u Atalantu za nekoliko milijuna eura, Juventus je isti iznos zaradio prodajom 18-godišnje španjolske nade Pabla Morena Manchester Cityju.

Ipak, 22-godišnji engleski napadač Stephy Mavididi koji je prošle sezone igrao na posudbi u Dijonu pobrinuo se za novu financijsku injekciju. Mavididi, bivši član Arsenalove akademije, ostat će u Francuskoj, jer je Montpellier platio Juventusu 6,3 milijuna eura za otkup njegovog ugovora.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!