NaslovnicaVijestiZBOG INTERVENCIJE POCHETTINA: Tottenham odbio da potpiše zvijezdu Barcelone!

ZBOG INTERVENCIJE POCHETTINA: Tottenham odbio da potpiše zvijezdu Barcelone!

Zvog intervencije Pochettina, Tottenham odbio da potpiše zvijezdu Barcelone! Tottenham je, kako se izvješćuje, odbio šansu za potpisivanje Barceloninog Brazilca Malcoma na pozajmicu zbog intervencije menadžera Mauricija Pochettina.

Zvog intervencije

Prema The Sunu, Barcelona je ponudila igrača na posudbu u klub iz sjevernog Londona, a također je rečeno da je Tottenham bio voljan da postigne dogovor za kojeg bi menadžer Pochettino trebao dati zeleno svjetlo.

Međutim, prema pisanju The Suna, Pochettino nije vidio Malcoma kao igrača koji bi se uklopio u njegove planove, što znači da ovaj potencijalni tranfsre pada u vodu.

Tottenham je u očajnoj potrebi za napadačkim opcijama sa obzirom na činjenicu da je Harry Kane trenutno ozlijeđen, tako da Pochettinova odluka da odbije Malcoma izgleda čudno.

21-godišnjak bi imao puno toga za ponuditi Tottenhamu i mislimo da će Pochettinova odluka da ne poptiše Brazilca na posudbu da se pokaže kao pogreška na kraju sezone.

Malcom bi Tottenhamu dao šansu za rotiranje krilnih igrača, pa čak i da Llorentea izbaci iz sastava, a umjesto njega igra sa Heung-Min Sonom, što bi njihov napad učinilo mnogo opasnijim.

Međutim, s obzirom na ovo izvješće, izgleda da nećemo gledati Malcoma u dresu Tottenhama.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!