NaslovnicaVijestiZbog nepoznavanja engleskog jezika Bayernovo posljednje pojačanje ne može igrati

Zbog nepoznavanja engleskog jezika Bayernovo posljednje pojačanje ne može igrati

Thomas Tuchel, trener Bayerna, iznio je probleme s kojima se bivši napadač Granade Bryan Zaragoza suočava u prilagodbi njemačkom timu, zbog čega nije u ozbiljnoj konkurenciji za sastav. Zaragoza je stigao kao Bayernovo posljednje pojačanje tijekom zimskog prijelaznog roka, a Tuchel je objasnio da jezik predstavlja glavnu prepreku koju Bryan Zaragoza ima u integraciji u momčad.

“Nedostaje mu jezik. Teško mu je govoriti i engleski i njemački, to je nešto osnovno. Sada smo realizirali transfer kako bismo uštedjeli vrijeme adaptacije. Već mi je bilo jasno da je ovo veliki korak za njega. Vidimo to sada. Vidimo i njegovu kvalitetu, ali također primjećujemo da integracija nije potpuna s jezične točke gledišta. Zato će nam trebati neko vrijeme”, rekao je Tuchel.

Bryan Zaragoza, 22-godišnjak koji je već debitirao za španjolsku reprezentaciju, 1. veljače prešao je u Bayern na posudbu za 4 milijuna eura. U skladu s dogovorom, Bayern će 1. srpnja otkupiti njegov ugovor za 13 milijuna eura. Do sada je Zaragoza za Bavarce odigrao samo jednu utakmicu 18. veljače protiv Bochuma koji je slavio 3:2.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!