NaslovnicaVijestiZbog novog vala koronavirusa upitno odigravanje turnira Lige prvaka u Lisabonu: Koji...

Zbog novog vala koronavirusa upitno odigravanje turnira Lige prvaka u Lisabonu: Koji je novi plan UEFA-e?

Europska nogometna federacija (UEFA) kaže da, unatoč novom pooštravanju mjera zbog porasta koronavirusa u Lisabonu, koji će biti domaćin završnog turnira Lige prvaka, u kolovozu, nema razloga za plan B. “Trenutno nema razloga za plan B. prilagođavamo se”, objasnili su iz UEFA-e njemačkoj novinskoj agenciji DPA ali ipak…

Središte Lisabona nije pogođeno novim zarazama, ali zato jesu ostali dijelovi. Stanovnici 19 pogođenih zajednica u metropolitanskom području moći će od 1. jula kupovati, odlaziti na posao i kod liječnika, ali će se ponovo uvesti i 14-dnevna karantena.

“U stalnom smo kontaktu s portugalskim nogometnim savezom i tamošnjim vlastima. Nadamo se da će sve biti u redu i da će biti moguće organizirati završni turnir osam ekipa u Portugalu”, poručuju iz Uefe.

Od četvrtfinala, sve utakmice Lige prvaka održat će se u Lisabonu od 12. do 23. avgusta. Međutim, igrat će se samo jedna utakmica, a ne dvije kao obično.

Još četiri utakmice osmine finala nisu odigrane. Real Madrid i Manchester City nadmeću se za ostala četiri mjesta (Englezi vode 2:1 nakon prvog meča), Bayern i Chelsea (Nijemci vode 3:0), Lyon i Juventus (Francuzi vode 1:0) i Napoli i Barcelona (momčadi su prvu utakmicu odigrale neriješeno s 1: 1).

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!