NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zbog ove reakcije su navijači Ronalda proglasili 'lošim kapetanom'

(VIDEO) Zbog ove reakcije su navijači Ronalda proglasili ‘lošim kapetanom’

Cristiana Ronalda navijači su optužili da je loš kapetan i vođa zbog njegove reakcije na Dioga Jotu. Portugal je u posljednjim minutama utakmice ostvario pobjedu i postigao tri gola protiv Mađarske.

Zbog ove reakcije

No, to nije bila jednostavna noć za Ronalda i društvo, jer su se mučili u prvom poluvremenu.

Ronaldo i Jota su promašili nekoliko dobrih prilika za vodstvo, a kada je Jota došao u priliku i loše šutirao, Ronaldo je bio bijesan, jer je mislio da je bio u boljoj poziciji.

A čini se da je Ronaldo taj bijes iskalio i na pauzi, što se vidi na videu ispod. Navijači vjeruju da je zvijezda Juventusa i dalje bila vrlo ljuta na Jotu, jer mu nije dodao loptu u tom trenutku.

Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. 

50% BONUSA NA UPLATU DO 200€

Bet-at-home kladionica daje 50% bonusa na uplatu do 200€ svim novim i postojećim igračima!

Kako bi iskoristili maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 400€ na koje ćete dobiti 50% bonusa, odnosno 200€. Dakle sa uplatom od 400€ na račun, banka za klađenje bila bi 600€ odnosno 200€ bi dobili potpuno besplatno!

Kako bi dobili bonus potrebno je unjeti bonus kod "EURO2020". Promocija traje do subote 19.06.2021 (23:59 CEST)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!