NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI OPREZ: Solari u problemima, zbog ovoga bi Sevilla mogla uzeti bodove...

KLADIONIČARI OPREZ: Solari u problemima, zbog ovoga bi Sevilla mogla uzeti bodove danas protiv Reala!

Ekipa Real Madrida će danas na svom stadionu ugostiti ove sezone odličnu ekipu Seville. Trener domaćih, Santiago Solari ima ogromnih problema u ekipi te ne može računati na čak sedam nogometaša za susret s trećeplasiranom ekipom La Lige.

Real Madrid i Sevillasu su prve komšije na tabeli La lige, imaju isti broj bodova i oba kluba imaju problema s velikim oscilacijama u formi. Prva utakmica u sezoni odigrana je krajem septembra u Sevilli gdje je domaća ekipa slavila 3:0, a Real će se danas pred svojim navijačima pokušati osvetiti za taj poraz.

Arsenal – Chelsea: Direktna borba za mjesta koja vode u Ligu prvaka!

Ali to će biti sve samo ne jednostavno. Trener Santiago Solari za ovaj susret ne može računati na čak sedmoricu igrača. Ovaj susret će propustiti Keylor Navas, Toni Kroos, Marco Asensio, Marcos Llorente, Jesus Vallejo, Mariano Diaz i Gareth Bale a Alvaro Odriozola je također izvan popisa igrača koji konkurišu za utakmicu.

Među nogometašima koji su se našli na spisku za utakmicu je i mladi 19-godišnji vratar Diego Altube.

Kladionica bet365 koja obično ima najveće koeficijente i koja je jedna od najboljih ako i ne i najbolja kladionica na tržištu na “Draw No Bet” opciju na Sevillu nudi koeficijent od čak 3,25 a dvoznak na njih je također solidan te iznosi 2,20!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!