NaslovnicaVijestiZBOG POVIJESTI SA TROFEJOM PREMIER LIGE: Zvijezdi Manchester Cityja nije bilo dopušteno...

ZBOG POVIJESTI SA TROFEJOM PREMIER LIGE: Zvijezdi Manchester Cityja nije bilo dopušteno dirati trofej Carabao kupa!

Zbog povijesti sa Trofejom Premier lige, zvijezdi Manchester Cityja nije bilo dopušteno dirati trofej Carabao kupa! Manchester City je osvojio Carabao kup u nedelju navečer, zahvaljujući pobjedi protiv Chelseaja.

ZBOG POVIJESTI

120 minuta nogometa nije moglo odvojiti dvije ekipe na Wembleyu, tako da su bili potrebni penali kako bi se odredilo tko će dići taj trofej.

To je bila prednost Cityja od prvog penala, jer je Jorginhov obranio Ederson.

Nakon nekoliko konverzija, čuvar Plavaca Kepa Arrizabalaga, koji je bio u središtu dodatnih kontraverzi, obranio je gol od Leroy Sanea, prije nego što je David Luiz promašio još jedan za Chelsea.

To je dovelo do toga da Raheem Sterling to privede kraju i nije pogriješio, pucao je u gornji kut i potvrdio osvajanje Carabao kupa.

Sterlingov šut na licu mjesta je izazvao divlje proslave nebesko plavih, dok je Pep Guardiola podigao svoj prvi trofej ove sezone.

Igrači nisu mogli čekati da se dočepaju kupa nakon tako iscrpljujućeg finala i brzo su se probili do poznatih koraka Royal Boxa kako bi dobili svoju medalju.

Kao što je tradicija, kapetan je dobio trofej u svoje ruke prije nego što ga je dodao ostalim igračima, gdje bi svako podigao trofej barem jednom. Svi su to uradili osim jednog igrača Cityja u nedelju.

Branič Oleksandr Zinchenko morao je još malo pričekati da se dočepa trofeja, jer mu suigrači očito još uvijek ne vjeruju sa trofejima.

Navijači se možda sjećaju što se dogodilo kada je Guardiolina ekipa prošle sezone proslavljala svoj trijumf Premier lige.

Mladi Ukrajinac neslavno je oborio trofej Premier lige sa postolja tijekom uzbuđenja na Etihadu prošle godine, što je bilo jako šokantno svima oko njega.

Aymeric Laporte očito nije zaboravio taj trenutak. Vidjeli su ga šaljivo okrećući se od Zinchenka kada je trebao predati trofej. Pogledajte u nastavku..

Butalno. Zinchenko se pojavio u svakoj utakmici kupa ove sezone, ali mu nije bilo dopušteno podići trofej u Royal Boxu, a navijači misle da je to zbog njegove povijesti sa trofejom Premier lige.

On je to ipak učinio, malo kasnije kada je dobio trofej u svoje ruke kada su se proslave nastavile na travnjaku Wembleya i to zasluženo nakon njegovih nastupa tijekom natjecanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!