NaslovnicaVijestiZBOG STRAHA DA ĆE IZGUBITI AUBAMEYANGA: Arsenal pokušava dovesti zvijezdu Real Madrida!

ZBOG STRAHA DA ĆE IZGUBITI AUBAMEYANGA: Arsenal pokušava dovesti zvijezdu Real Madrida!

Arsenal je navodno kontaktirao Real Madrida sa ponudom za siječanjski transfer Jamesa Rodrigueza.

ZBOG STRAHA

Prema navodima Don Baona, kolumbijski internacionalac je meta menadžera Topnika Unai Emeryja zbog straha da će Pierre-Emercik Aubameyang napustiti klub zbog Barcelone.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Arsenal bi mogao raditi sa više kreativnosti u svom sastavu u trenutku kada Mesut Ozil nije bio uključen ove sezone, a Rodriguez bi to mogoa pružiti.

Bilo bi fer reći da 28-godišnjak već neko vrijeme nije u najboljem raspoloženju, ali prethodno je izgledao kao izvođač svjetske klase i moguće je da bi mu prelazak u Premier ligu pomogao da oživi svoju karijeru.

Rodriguezu u Madridu to nije pošlo za rukom, ali izgledao je malo bolje na posudbi u Bayernu, pa će se možda još jednom vratiti u Arsenal.

Nakon lošeg početka sezone, ima smisla da Emery želi dovesti neka velika imena, dok bi odlazak Aubameyanga bio veliki udarac.

Ostaje da se vidi može li ovo potpisivanje uvjeriti Gabonskog internacionalaca da ostane na Emiratesu, ako je vjerojvati izvješćima koja dolaze iz Don Balona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!