NaslovnicaVijestiZbog velike potražnje za Messijevim dresom, navijači Inter Miamija moraju čekati do...

Zbog velike potražnje za Messijevim dresom, navijači Inter Miamija moraju čekati do studenog

Oni koji žele nabaviti dres Inter Miamija s imenom i brojem Lionela Messija morat će imati strpljenja mjesecima. Messijev domaći dres, poznat kao “The Heart Beat Kit”, gotovo je odmah nestao s polica čim se pojavio u prodaji, a pripisuje mu se da je povećao prodaju klupskih dresova za čak 25 puta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Trenutno se verzija dresa Authentic prodaje putem klupskog online shopa po cijeni od 195 dolara. Ovo nije prvi put da je Messi izazvao problem s nabavom dresova. Adidas se nije mogao nositi s potražnjom za Messijevim dresovima kada je Argentina osvojila Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Američki mediji izvještavaju da je potražnja za Messijevim dresovima ogromna te da su trenutno rasprodani. Adidas ima cilj odgovoriti na tu veliku potražnju te će raditi bez prestanka kako bi ih ponovno stavili u prodaju.

Ružičasti dres koji obara prodajne rekorde inspiriran je prepoznatljivim flamingosom s Floride, koji je također dio klupskog grba. Na stražnjoj strani ovratnika piše “Freedom to dream”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!