NaslovnicaVijestiZdravko Mamić najavio: Pratite oluju u Mostaru koju sam pripremio svima

Zdravko Mamić najavio: Pratite oluju u Mostaru koju sam pripremio svima

Bivši čelnik Dinama i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić najavio je novu konferenciju za novinare.

Mamić je trenutno u Bosni i Hercegovini, a nova u nizu njegovih press konferencija ovoga puta održat će se u Mostaru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Dragi predstavnici medija, prijateljice i prijatelji, pozivam vas sve da u ponedjeljak u 11:00 sati u dvorani Princess, na 6. spratu hotela Mepas u Mostaru popratite oluju koju sam pripremio onima koji se boje istine – press konferenciju bez rukavica na kojoj ću progovoriti o stvarima o kojima se drugi boje pričati! Podijelite prijateljima i vidimo se! Voli vas Zdravko!”, najavio je Mamić na svom Facebooku.

Podsjetimo, Mamić je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja 7 milijuna eura iz kluba. Krajem svibnja podnio je i tužbu Europskom sudu za ljudska prava zbog kršenja prava na pošteno suđenje, kršenja pretpostavke nevinosti i nezakonitog oduzimanja imovine supruzi.

Braću Mamić čeka suđenje i za aferu Dinamo 2 u kojoj je podignuta optužnica, a obojica su pod istragom zbog podmićivanja sudaca Županijskog suda u Osijeku.

Najnovije vijesti

Sedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340...

0
Nakon 11 uzastopnih naslova prvaka Njemačke, Bayern je netom završenu sezonu okončao tek na trećem mjestu, a iz Kupa ih je eliminirao drugoligaš. Jedina...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!