NaslovnicaVijestiZdravko Mamić prozvao Luku Modrića: "Kako možeš spavati? Da li te je...

Zdravko Mamić prozvao Luku Modrića: “Kako možeš spavati? Da li te je sram?”

Bivši čovjek Dinamo Zagreba, Zdravko Mamić je izjavio kako zamjera Luki Modriću što nije stao u njegovu obranu, iako je istakako kako ga i dalje jako voli i poštuje.

Danas ovaj dvojac nema nikakav odnos, iako je Zdravko priznao da se nikada nisu posvađali, međutim, Luka mu nikada nije poslao ulaznice za utakmice Real Madrida.

“Neshvatljiva mi je njegova šutnja. To nije muški, to je huljski. Da nije sazvao konferenciju usred Madrida ili Zagreba i lupio od sto te rekao: “Pi*ka vam materina bezobrazna, pa taj Mamić je mene uzeo kada sam bio izbjeglica sa 14 godina. Taj Mamić je bio graditelj Dinamo Zagreba iz kojeg sam otišao u Tottenham. Njegov sin me prodao u Tottenham i Real Madrid. On nije lopov.”

“Kad je otišao iz Dinama, ja sam dobio određeni novac, ali sam se odrekao svojih potraživanja prije 13-14 godina koja bi danas bila oko 20 milijuna eura. Samo pogledajte što mi se dogodilo. Modriću, kako možeš spavati? Da li te je sram?”, rekao je Mamić koji itekako zamjera hrvatskom kapetanu na šutnji.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!